In beeld: Horecanacht Emmen In beeld: Horecanacht Emmen

Gitaarbattle Geosy en George Kleefman/We Fall Slowly

, Erik Heuvink

In beeld: Horecanacht Emmen

Gitaarbattle Geosy en George Kleefman/We Fall Slowly

Erik Heuvink ,

Onze fotografe Mariëlle Hensums ging op pad met haar camera en vond Erik Heuvink bij het optreden van Rosella Stone bereid om een paar woorden te schrijven.
Verder maakte zij tijdens de Horecanacht Emmen foto's bij de gitaarbattle Geosy en George Kleefman en het optreden van We Fall Slowly in de bibliotheek, Margaretha Kleine in Chez Nous en Rosella Stone in Café Dwars.

Rosella Stone

Rosella Stone

Rosella Stone

Rosella Stone is een leuke vijfmansband. De groep speelt hoofdzakelijk eigen nummers die goed in het gehoor liggen. Het is een mix van rock en pop. Goed gespeeld en gezongen. Ik had de band al op YouTube beluisterd, maar was niet onder indruk. Het optreden in Dwars heeft mij aangenaam verrast. Toch knap om een goed geluid neer te zetten in een wel heel lage ruimte.
Jammer dat de bandleden in het donker stonden. De zanger is duidelijk de frontman, maar wel met een goed stemgeluid. In de pauze speelde Rosella Stone ineens halve covers en gingen andere bandleden zingen. Niet meer doen, dat heeft band niet nodig! Al met als was het een zeer geslaagd optreden in Dwars. Er wordt gewerkt aan een single die nog dit jaar uitkomt. We gaan zeker meer van Rosella Stone horen. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Drenthe