Bert Heerink in 't Keerpunt Bert Heerink in 't Keerpunt

Gezellige avond in huiskamersetting

, Herman Keverling Buisman

Bert Heerink in 't Keerpunt

Gezellige avond in huiskamersetting

Herman Keverling Buisman ,

Op deze prachtige zomeravond was de gelagkamer van Café ’t Keerpunt in het mooie Spijkerboor goed gevuld. Iedereen kwam voor een gezellig avondje uit in een huiskamersetting.

Vandenberg

Bert Heerink, bekend en beroemd als zanger van de band Vandenberg, die ook veel furore maakte in het buitenland, liet zich ontvallen dat hij in vele zalen en stadions had opgetreden voor een massa mensen, maar dat hij zo’n setting in een klein café toch het allermooist vond.
Om kwart over negen kwamen de gitaristen Kees Schipper (bekend van o.a. Schipper & Bemanning) en Ad Landa naar het 'podium' om te beginnen.
 

Covers

Opvallend was toen al dat ze allebei prima bij stem waren. Na twee of drie songs voegde Bert Heerink zich bij hen.
Er werden op een ontspannen, maar sublieme wijze vele covers gespeeld van o.a. Steelers Wheel, Rod Steward, Bob Dylan, CCR, David Bowie en The Doors.

Eigen werk

Ook eigen werk van Heerink werd niet vergeten. Onder andere 'July, July' en natuurlijk 'Burning Heart', waarmee er voor Bert een volledige ommekeer in zijn leven plaatsvond. Na deze hit kon hij professioneel zanger worden.
Heel mooi was de uitvoering van 'Window of My Eyes', opgedragen aan Harry Muskee. Dit nummer hadden ze nog nooit samen gespeeld.

 

Jan Akkerman

Al met al een prima avond met complimenten over en weer na afloop.

Aanstaande zaterdagmiddag treedt Bert Heerink samen met Jan Akkerman op in het centrum van Veendam onder de naam 'My Brainbox'. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Drenthe