Tularosa, T/M en The Lumes Tularosa, T/M en The Lumes

Live @ The Bake Shop

, Martine Vos

Tularosa, T/M en The Lumes

Live @ The Bake Shop

Martine Vos ,

Vrijdag 24 april stonden er weer drie acts in The Bake Shop in Barger-Oosterveld. De kick-off werd gegeven door de Emmense act Tularosa. Dit was zowel het eerste optreden van de avond als het allereerste optreden van de band in deze formatie. En niet onverdienstelijk! De zangeres heeft een bijzonder stemgeluid, de muziek ligt lekker in het gehoor en ze hebben een mooie sound. Een goed begin voor een muzikale toekomst!

T/M

T/M

T/M

De tweede band van de avond was Tot en Met uit Meppel. Wat mij betreft was dit de verrassing van de avond. Deze band bewijst dat Nederlandstalig helemaal van deze tijd is en dat we dit in deze muziekstijl eigenlijk te weinig horen. De zanger heeft een geweldige stem met een rauw randje. Hij combineert rock en rap en gebruikt daarbij goede, pakkende teksten. Zijn voorliefde voor Thé Lau, het Goede Doel en meer Nederlandse bands en artiesten is duidelijk hoorbaar in hun muziek. Kortom: een traktatie om naar te kijken en te luisteren. Wat mij betreft gaan we deze band op de grote podia snel tegenkomen!
 

The Lumes

The Lumes

The Lumes

De avond werd afgesloten door The Lumes: een energieke, alternatieve rockband uit Rotterdam. Muziek met een stevige bite, goed gespeeld en met een mooie gitaarsound. De zanger heeft een groot bereik, met zijn aparte sound en diepe stemgeluid.
Leuk weetje over deze act: zij brengen al hun muziek uit op cassettebandjes.

Al met al een geslaagde avond. Was je er niet bij? Zorg dan dat je er bent bij de volgende editie van The Bake Shop, want je hebt wat gemist!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Drenthe