Draai jij op het Bevrijdingsfestival?

Hey DJ!

Lotte Alyja Millekamp ,

De Dance Stage van het Bevrijdingsfestival Drenthe zoekt Drentse DJ’s. K&C, Poppodium Apollo en Bevrijdingsfestival Drenthe zijn op zoek naar Drentse DJ’s die op 5 mei aan de Baggelhuizerplas in Assen hun steentje bij willen dragen aan het doorgeven van de vrijheid.

Er wordt gezocht naar twee DJ’s die elk een half uur mogen draaien. Ondanks dat er al veel aanmeldingen binnen zijn, plaatst de organisatie nog een speciale oproep: de voorkeur gaat uit naar vrouwelijke Drenste DJ’s. Daar zijn nog nauwelijks aanmeldingen van binnengekomen.

In totaal worden er uit alle aanmeldingen zes tot acht DJ’s gekozen, die eind maart of begin april tijdens het Apollo Dance Event in Emmen een show mogen geven. Na dit optreden selecteert een jury twee DJ’s die mogen optreden op het Bevrijdingsfestival Drenthe 2016.  

Alle stijlen zijn welkom, zolang het maar valt binnen de categorie Dance. Enthousiast geworden? Meld je dan aan via het volgende emailadres: jan@kcdr.nl. Vergeet niet een link naar een impressie van je muziekstijl of set die je wilt draaien mee te sturen. Bijvoorbeeld een link naar SoundCloud.

Bevrijdingsfestival 2016

Voor dance-liefhebbers is er sinds enkele jaren genoeg om van te genieten tijdens het Bevrijdingsfestival Drenthe. Er staan de hele dag DJ’s en dance-artiesten.
Daarnaast staan op het hoofdpodium optredens van Nederlandse bands gepland en op het SENA Talent Stage en de Pepsi Hero Stage is plaats voor opkomende (Drentse) artiesten. Alle acts worden binnenkort op de site van het Bevrijdingsfestival bekendgemaakt.