Tricklebolt neemt clip op voor nieuwe single

"I'll drive is rock in zijn pure vorm"

Lourens Hooisma ,

De opname van hun clip in de loods van hun thuishaven Lemele was omringd door fans welke figuranten spelen in de clip. De clip was volledig in hun 'old skool style' zoals je van Tricklebolt kunt verwachten. Jaren geleden was hun leadzanger, Bastian Pen, weer eens aan het googlen naar TopPopbeelden op YouTube. Hij zei daarna: "Als ik later groot ben...". En zo geschiede. De nieuwe clip is geheel in TopPopstijl zoals je vroeger ook op tv zag.

Zelfs oudpresentator Ad Visser neemt het genoegen om de rockers uit Lemele aan te kondigen. De aankondiging met hem staat nog op de agenda, maar de toezegging is er! Aan de voorbereiding en de uitwerking tot in de details zijn de bandleden niet alleen op muzikaal vlak bezig, maar ook in de uitvoering van de clip van hun nieuwe single. Het hele decor voor de clip is exact nagebouwd aan de hand van YouTube-beelden. Voor de gelegenheid waren er, na dagen in de studio, ook nieuwe t-shirst gedrukt. De shirts deed ze denken aan de oude foto's van Led Zeppelin, precies in de stijl van de muziek die de jongens ten gehore brengen. 

Naast de opnames van deze single waar niemand minder dan Guido Aalbers, die o.a. ook opnames maakte voor The Gathering, Paceshifters, Coldplay, Live, Muse, Counting Crows, Van Dik Hout, Blof en Bökkers, was er nog een aankondiging van de jonge band: Qua management en bookingen hebben zij een nieuw onderkomen gevonden bij Management- en boekingsbureau Glorybox. Dit bewijst dat de band in korte tijd hun successen uitbreiden naar een hoger niveau.

Na Dawn (release april 2016) zal de nieuwe single I'll Drive een opmaat zijn voor 2017 en weer de typische Tricklebolt-sound weergeven. Een geluid zoals we kennen uit de zeventiger jaren ondersteund met de niet te missen Hammond, zoals jonge bands Led Zeppelin, Deep Purple, Uriah Heep en Black Sabbath ook ten gehore brachten. 

Kortom: Rock in zijn pure vorm.