Terug van weggeweest: Punk in Het Podium!

Drie opkomende bands presenteren zich in Hoogeveen

Lotte Alyja Millekamp ,

The Black Cult, Another Desperate Voice en Light’s Outs spelen zaterdag 28 november in Het Podium in Hoogeveen tijdens een speciale punkavond.

De Groningse band The Black Cult is een mooi voorbeeld van garage punk. Noorderslag, Eurosonic en Incubate zijn voor deze band niet onbekend. Er wordt gespeculeerd dat The Black Cult de volgende grote naam in de garage punk gaat worden.

"De muziek van The Black Cult is als een verslaving. Eenmaal geproefd wil je alleen maar meer en meer. Rock and Roll zoals het hoort te zijn", aldus intimi.

Niet alleen The Black Cult, maar ook het Hoogeveense Another Desperate Voice en Light’s Out uit Enkhuizen staan op het podium.

Another Desperate Voice, de nieuwste Hoogeveense punksensatie, is ontstaan tijdens een wedstrijd tussen bands van het Wolfsbos College in Hoogeveen. Na de wedstrijd zijn de leden van de band blij elkaar gebleven en hebben zij eigen nummers geschreven, die ze zaterdag uiteraard gaan spelen.

Light’s Out is zeker een naam om in je achterhoofd te houden, als je houdt van poppunk. Naar eigen zeggen maakt het vijftal uit Enkhuizen eigen muziek met een moderne sound. Maar daarbij moet ook de old-school punksound niet vergeten worden.

Zaal open - 20.30 uur. Aanvang - 21.00 uur. Voorverkoop - 6 euro. Prijs Voorverkoop - 8 euro.

Website Het Podium