Drenten Uit De Pap op sampler-cd Drenten Uit De Pap op sampler-cd

Nieuwe acts uit Drenthe leveren visitekaartje af

, Wouter Bessels

Drenten Uit De Pap op sampler-cd

Nieuwe acts uit Drenthe leveren visitekaartje af

Wouter Bessels ,

Kunst & Cultuur Drenthe maakt er al jaren een traditie van om de Drentse acts op Eurosonic te presenteren op een sampler-cd. Op de 2015-editie van ‘Drenten Uit De Pap’ staan zes stukken van Wessel Klooster, Holy Beggars en Toycar Taxi.

De band Holy Beggars presenteert de nummers Use It en Ten Good Reasons. Wessel Klooster brengt de twee uptempo nummers They Say en Don’t Start Thinking en de energieke band Toycar Taxi is vertegenwoordigd met de songs For This Friend en Opinions.

Het is de twaalfde keer dat de provinciale kunstinstelling de bandsampler verspreidt onder platenmaatschappijen en festivalprogrammeurs. Daarmee wordt het Drentse talent onder de aandacht gebracht van podium- en festivalprogrammeurs, media en muziekstations.
De drie acts staan vrijdag op de launchparty van de ‘Drenten Uit De Pap’ en 3voor12 drenthe in Het Podium in Hoogeveen. De aanvang is om 20.00 uur en de toegang is gratis.
 
Het festival Eurosonic/Noorderslag vindt van 14 tot en met 17 januari 2015 plaats. De drie Drentse acts spelen op vrijdag 16 januari 2015 in café De Troubadour aan de Peperstraat 19 in Groningen.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Drenthe