Welkom op 3voor12 drenthe!

Met zestiende lokaalsite is 3voor12 in alle provincies actief

Redactie 3voor12 drenthe ,

Welkom op 3voor12 drenthe! Op dit nieuwe platform berichten vrijwillige redactieleden over popnieuws uit alle hoeken van de provincie. 3voor12 Lokaal richt zich in de eerste plaats op popcentra, -festivals en artiesten in het alternatieve circuit. Met de start van deze provinciale tak is 3voor12 Lokaal nu in alle Nederlandse provincies actief. 3voor12 drenthe is de zestiende lokaalsite.

Werken bij 3voor12 drenthe?

3voor12 drenthe kan niet zonder vrijwilligers. Zij zijn verantwoordelijk voor alles wat je hier ziet. Wij zijn vaak op zoek naar nieuwe schrijvers en fotografen om ons team te versterken, iedereen met interesse op het gebied van popjournalistiek is welkom!

Als vrijwilliger bij 3voor12 drenthe, krijg je de mogelijkheid om recensies te schrijven van concerten en festivals in de provincie. Daarnaast is er ruimte voor achtergrondverslagen, interviews en nieuwe projecten.

Ben je geïnteresseerd om te werken bij 3voor12 drenthe? Meld je dan aan door een e-mail met motivatie en je functie-voorkeur te sturen naar 3voor12drenthe@gmail.com.

Cd-recensie door 3voor12 drenthe?

Ben je muzikant en wil je graag een recensie van je ep of cd op 3voor12 drenthe? Dat kan! Stuur hiervoor een e-mail naar 3voor12drenthe@gmail.com.