3voor12 Den Haag

De Haagse Popweek komt eraan!

Tien dagen vol Haagse Popmuziek

Het is bijna weer zover: de Haagse Popweek. Van 14 tot en met 22 oktober staat Den Haag in het teken van alle het mooie wat er op het gebied van Haagse popmuziek te vinden is. En alsof dat niet genoeg is, is er op donderdag 13 oktober alvast een preview.

In de Popweek, die merkwaardig genoeg tien dagen duurt (als we de preview meetellen), zijn er door de hele stad optredens (Alison's Fall! Daytime Lingerie! Tommy Brown! Madhara! En nog VEEL meer!), workshops, demo-panels, talentenavonden, speeddates met muziekprofessionals uit heel het land, de uitreiking van de Haagse Popprijzen en meer. Als je ook maar iets met muziek te maken hebt, van liefhebber tot professional, mag je dit dus niet missen.

Ook 3voor12 Den Haag doet een duit in het zakje. Op de avond van vrijdag 21 oktober organiseren wij namelijk de 3voor12 Den Haag Clubtour, met optredens van allerlei muzikale acts door de hele binnenstad, waaronder Moyo, Movnt Olympvs, Captain Scarlet en nog veel meer. Alle details over deze gegarandeerde topavond volgen snel.

Wat er allemaal precies gaat gebeuren, past niet in dit bericht, maar gelukkig heeft Popradar, dat de Popweek organiseert, hier alle evenementen op een rijtje gezet. Let op! Voor sommige programma-onderdelen moet je reserveren.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12