3voor12 Den Haag

Haagse artiesten: drop je merchandise bij PAARD

PAARD opent pop-up store en koffiecorner

Met beter muzikaal nieuws kunnen we het weekend niet beginnen: PAARD opent haar deuren! Om de Haagse creatieve industrie te steunen, start het poppodium in de foyer een pop-up store. In deze aanwijs-winkel, op en top Corona-safe, krijgen bezoekers een mooie kans om platen, albums en merchandise van hun favoriete Haagse artiesten te kopen.

Om dit initiatief tot een succes te maken, moet de winkel uiteraard nog wel gevuld worden. Dus ben of ken je een Haagse artiest: neem contact op met PAARD, drop je verkoopwaar of stuur deze op. Een fijne bonus: omdat jij als artiest al hard genoeg getroffen wordt door deze situatie, komt de opbrengst volledig aan jou ten goede.

Ook voor bezoekers een extraatje: de foyer bevat een koffiecorner om je aankopen met een heerlijk kopje koffie voor onderweg af te sluiten. De PAARD pop-up store opent aanstaande dinsdag 21 april met wethouder Robert van Asten als eerste koffieklant, en is vervolgens iedere dinsdag tot en met zaterdag, zolang de voorraad strekt, te bezoeken van 10:00 uur tot 17:00 uur.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12