3voor12 Den Haag

Veni, vidi, Goldband

Zegetocht Haagse boyband zet voort

Waarschijnlijk heb je al gezien hoe Goldband de Alpha op Lowlands helemaal heeft afgebroken (en anders kan je dat hier bekijken). Met die show op het grootste podium van het belangrijkste Nederlandse festival snoerde de groep alle criticasters eigenlijk al de mond. Daarna kwam het nieuws dat de AFAS Live zou worden aangedaan. Binnen de kortste tijd waren niet een, niet twee maar drie avonden helemaal uitverkocht.

Het mag geen verrassing zijn dat Milo, Karel en Boaz steeds bekender worden. Zo deed Milo mee met De Slimste Mens, was het nieuws dat Boaz zijn been brak op Werchter op elk nieuwsmedium te lezen en is Karel vanwege zijn liefdesleven zichtbaar geweest op het juicekanaal van Yvonne Coldewijer. Daarnaast beschikt het trio over een klein arsenaal aan bangers en worden in België en Nederland ijzersterke shows gegeven. Desalniettemin is het driemaal uitverkopen van de voormalig Heineken Music Hall een prestatie van formaat (ter illustratie: van de twee shows die Bob Dylan geeft in dezelfde concertzaal, is er slechts een uitverkocht).

Of de shows in de AFAS net zo veel gastbijdragen en tierelantijnen krijgen als de Lowlandsshow, is nog niet bekend. Maar wat duidelijk is, is dat de zegetocht van Goldband nog lang niet over is.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12