De 3voor12 Den Haag Clubtour is niet af zonder afterparty. Die is er op zaterdag 26 oktober in de Gekke Geit. Via Leidse Hagenees Dr. Uggs gaan we met scherpe teksten en vrolijke melodieën naar de dansbare 80’s synthpop van Bitterzoet. En dat dansen kan lekker doorgaan tijdens de GOAT afterparty waar de DJ de vloer van de Gekke Geit nog één keer laat trillen.

20.30 uur - Dr. Uggs

Bereid je voor op een openingsact vol energie: Dr. Uggs, de Leidse Hagenees die de microfoon en het publiek als een magneet naar zich toe trekt. Kian Danaie, de man achter de act, schakelt moeiteloos tussen cynisch vrolijke melodieën en scherpe woordspelingen. Verwacht een eigenzinnige mix van hip-hop, doordrenkt met een poppie sausje en een vleugje punk. Deze druktemaker weet precies hoe hij je moet laten losgaan op doktersadvies. Zet je schrap, de dokter heeft het perfecte recept voor een avond vol beats!

21.30 uur - Bitterzoet

Daarna gaan we vol nostalgie en energie door met Bitterzoet. Sander Hermans laat zich door Wijnand Bijdevier (bas) en Ivar Wiegerinck (gitaar) begeleiden en brengt je terug naar de 80's met dansbare synthpop en herkenbare teksten over het dagelijkse leven. Met hun nieuwste release, ‘Het Doet Geen Pijn’, zorgt de Haagse groep voor een sprankelende show met catchy melodieën, funky bas en groovy beats. Laat je meevoeren door de dansbare muziek en geef je avond wat kleur.

22.30 uur - GOAT afterparty

Ronaldo, Messi? Nee, we hebben het over een andere GOAT – of eigenlijk gewoon heel veel GOATS! Ga lekker los op een DJ die in een iets te knusse ruimte de meest onweerstaanbare plaatjes draait. De sfeer is electrisch, eclektisch en de dansvloer bruist van energie. De muziek laat je niet meer los, vier de (Haagse) muziek met dit fijne einde van een geweldige avond.

De 3voor12 Den Haag Clubtour

De 3voor12 Den Haag Clubtour vindt plaats van 23 t/m 26 oktober, tijdens de Haagse Popweek. Woensdagavond zal in het teken staan van hiphop tijdens Haagse Hop Yes! in Musicon. Het feestje wordt voortgezet op donderdag met een bijzondere Unplugged sessie in MingleMush. Daarna knallen we het weekend in: ga je voor keiharde Headbangers (hardrock karaoke incluis) in de Gekke Geit, of ga je medeplichtig zijn aan het dak dat eraf zal gaan in De Zwarte Ruiter tijdens Doorbrekers? Zaterdag sluiten we de clubtour af met Gekkigheid in De Gekke Geit en Prinsjes op het Paard in het Paardcafé. De komende dagen lichten we ons programma verder uit op onze website. Volg ons op Instagram en Facebook voor het laatste nieuws of luister alvast naar onze clubtourplaylist op Spotify voor de ultieme voorpret.

De 3voor12 Den Haag Clubtour 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door de Popregeling Den Haag en Cultuurschakel.