Deze zaterdag wil je in het Zuiderpark zijn. Nog net kaartjes voor The Crave gescoord en geen idee waar je heen wilt? Om je een klein beetje wegwijs mee te geven, hebben wij twee routes uitgestippeld. Eentje voor de die-hard raver en een voor de dromerige danser die liever zijn eigen weg gaat. Wij hebben nu al zin in de after.

De zonovergoten raveroute

Ga jij in het zwart gekleed? Draag jij het liefst een strak gezicht onder je kekke zonnebril? Dans jij tot je er bij neervalt? En zie graag een stijgende lijn in het BPM? De symptomen duiden erop dat je een raver bent. Daarom is deze route voor jou uitgestippeld.  

Klik hieronder om de raveroute te bekijken. 

Falhaber

Falhaber is niet van het esthetische. Deze oerhaagse technoprofessional zorgt ervoor dat jij stipt om 13:00 al aan je trekken komt met een bom aan duistere platen. Hoog tijd om met gebalde vuisten voor de speaker te gaan staan. Eenmaal in vervoering zal hij je verassen met een remix van 'Mijn Stad' van Goldband. Wij durven te wedden dat je aan het einde van deze set in het oor van je buurman fluistert: "nu al in in de after."

13:00 - 14:30 \ Tetra Stage

DJ MELL G

"If you are not making me scream, you get death by pussy" Ghettotech koningin DJ MELL G sluit geen compromis op kneiterharde seksuele energie. Het wordt hitsig ploegen door een veld van electro, ghetto house en footwork. Als je hier niet doorweekt vandaan komt, dan heb je duidelijk haar instructies niet gevolgd. 

15:30 - 17:00 \ HÖR Stage

Spekki Webu Hadone

Rond dit uur van de dag zal je geheid met stress naar het blokkenschema kijken. Adem in. Adem uit. Wij zijn er voor om dit te voorkomen. Je hebt de volgende twee keuzes.

Waan jezelf in een hypnose met Spekki Webu. Na gedoopt te zijn in een vat van Jungle en Gabber, breekt Mirror Zone labelbaas de geluidsbarrière door middel van snel, ruw en herhaaldelijke ritmes. Wij garanderen dat het primitieve rave beest in je ontwaakt. 

Ben je nog steeds bang in het donker? Confronteer je angsten dan bij Hadone. Door zware bonzende baslijnen, acid elementen en vlijmscherpe drums teleporteert deze Franse DJ je van het zonnige Zuiderpark rechtstreeks naar een verlaten Berlijns industriepark. 

18:00 - 19:30 \ Cuboid Mainstage & Tetra Stage

VTSS

Maak een reis door de diepe technokrochten met VTSS. Deze Poolse partyqueen sleept je mee in een sonische onderdompeling die je ziel zal beroeren. Een kolossale mix van industriële, hypnotiserende acid-tonen en pulserende bassen baren een intense sfeer op de dansvloer. Met experimentele uitstapjes naar menig elektronische hoeken, heeft VTSS haar plek verdiend in de voorhoede van de hedendaagse techno scene. Deze act wil je absoluut niet missen.

21:00 - 22:30 \ Cuboid Mainstage

999999999 

Stap aan boord van het ruimteschip van 999999999 (uitgesproken als 'nine times nine, dus niet als nine nine nine...) en begeef jezelf in buitenaardse extase. Dit mysterieuze Italiaanse techno duo tilt het genre naar een compleet nieuw niveau, of nou ja, het BPM dan. Disclaimer: bij gevoeligheid voor oorsuizen, gelieve de mainstage betreden op eigen risico. Ze zeggen weleens dat de tijd geen genade kent, en dat doen geluidenkunstenaars ook niet. Wij kunnen geen passendere afsluiter bedenken voor deze ultieme beuk route. 

22:30 - 23:30 \ Cuboid Mainstage

De fabeltastische route met een vleugje euforie

Beleef jij festivals als een natuurlijke flow? Dan is deze route voor jou. Probeer deze instructies te volgen, je bent immers een vrije geest. Beeld jezelf in dat je op het festivallandschap van The Crave bent. De muzikale aantrekkingskracht van vijf podia is aanwezig en verleidelijk. Overal waar je kijkt zijn prikkels die op een antwoord wachten, zelfs als je de ogen sluit. Laat jezelf niet te snel afleiden, want hieronder hebben wij de ultieme route.

Klik hieronder om de route te bekijken. 

mul/ANNA b2b KI/IP

Hoe kan je het best opwarmen voor een lange festivaldag? Juist, door het losgooien van je heupen op vuige ghetto-house tunes. Deze pareltjes van Haagse bodem weten als geen ander hoe zo'n lesje ochtendgymnastiek eruit hoort te zien. Groovy beats, electro, en een vleugje techno zijn de perfecte ingrediënten voor een onweerstaanbare drang om te dansen. 

13:00 - 14:30 \ HÖR Stage

Aurora Halal B2B Wata Igarashi

Wegdromen op een technofeest? Dat is de fata morgana die Aurora Halal B2B Wata Igarashi op The Crave teweeg zullen brengen. Stuwende kicks die met een wervelende overvloedigheid van onverwachte geluiden je doen geloven dat iemand iets in je drankje heeft gemikt. Vroeg pieken dus. Waar Aurora Halal zorgt voor de juiste hoeveel BPM's in je kopje techno, weet Wata Igarashi het onbekende erin te roeren. Samen botsen ze in extase op elkaar waar jij als onschuldige omstander in terecht komt. 

16:00 - 18:00 \ Cuboid Mainstage

Soichi Terada

Vroeger teringveel Ape Escape gespeeld? Dan ben je onbewust al gehersenspoeld met het werk van Soichi Terada, een Japanse componist met een stempel van futuristische liftmuziek voor excentrieke gebouwen. Na een langdurige flirt als videogamecomponist kwam er onverwachts hernieuwde interesse voor Japanse house. Met als gevolg dat Soichi in 2018 het The Crave publiek deed verblijden met een elektronische zonnedans vanuit het Verre Oosten. Nu in de herhaling met een liveset. Dat wil je niet missen.

17:00 - 18:00 \ PIP Stage

The Blessed Madonna

Iedereen die in coronacrisis ook maar een vleugje heimwee kreeg naar muziekfestivals had 'Marea (we've lost dancing)' van Fred Again... en The Blessed Madonna in zijn huisfeestafspeellijst staan. Laatstgenoemde vind je achter de draaitafels op de PIP stage en dat gaat allesbehalve een voorspelbaar feestje worden. Ze remixte de volledige 'Future Nostalgia' plaat van Dua Lipa en is als DJ een eclectische superheld. Met een grote glimlach op je gezicht zal je chronisch doen Shazam'en. Zomaar Track ID roepen gaat hier namelijk niets uithalen.

18:00 - 20:00 \ PIP Stage

David Vunk

Als eindbaas van Moustache Records is clubveteraan David Vunk een rotsvaste naam in de technowereld. Het maakt niet uit welke van zijn vele bijnamen je kent, één ding is zeker; The Vunkinator zal als een Transformer drie decennia aan technokrakers zorgvuldig selecteren en opserveren. Ja, de verwachting is torenhoog, maar dat zal de Rotterdammer met gemak anderhalf uur lang inlossen met een knikkend gezicht.

20:00 - 21:30 \ HÖR Stage

OCTO OCTA B2B Eris Drew

Niet helemaal van deze eeuw, maar zoals The Bloody Beetroots het ooit in songvorm samenvatte 'It's Better A DJ On Two Turntables.' Het vinyl is geslepen —spreekwoordelijk hé wij zijn geen monsters— voor OCTO OCTA B2B Eris Drew. Dit duo goochelt op een smaakvolle manier met breakbeats en discoklassiekers. Verwacht een afsluitende set waar zowel jij als de DJ's op het Sphere podium helemaal kapot op gaan.

21:00 - 23:30 \ Sphere Stage

To Crave or After Crave, that is the question

Voordat de FOMO inslaat, kan je hier nog tickets halen. Dit is ook de plek waar je kaartjes kan halen voor de verschillende aansluitende feesten.

Wat is er na The Crave? 

Zaterdag 3 juni:

PAARD - 00:00 - 06:00 - Jack Fresia | Marcel Dettmann | Van Anh
PIP Den Haag - 
23:30 - 06:00 - Aurora Hala | Bored Lord | Hyperlili | Lewie | Not For Sale | Spekki Webu | Sybil | Vox Supreme

Zondag 4 juni:

Indigo - 16:00 - 01:30 - DHC | Spray | Vuur