Het was een avond vol muzikale beloftes al zeggen we het zelf. De derde livestream van Club 3voor12 Den Haag bij PAARD was gisteravond weer de ideale gelegenheid om thuis vanaf de bank nieuwe Haagse muziek te ontdekken. Wilde Kind trapte af met een stevige muzikale performance vol suptiele Afrikaanse vibes waarin vooral het weer liefdevol werd bezongen. Het Haagse rapduo BJND vervolgde met een ijzersterk eerste optreden. De muziek, de teksten, het artwork, de uitvoering; deze show stond als een huis. En of dat nog niet genoeg was sloot Elephant de avond af met een set die als een swoele zomerbries op een snikhete dag langs ons heen kwam. Je hoort het, wij vonden het fijn. De stream is nog terug te kijken via onze Facebookpagina, maar ook de foto's mogen natuurlijk niet ontbreken. Zie hier het beeldverslag.

Wil jij ons helpen?

We horen graag wat je van 3voor12 Den Haag vindt

Jij als lezer van 3voor12 Den Haag weet als geen ander wat je aan ons hebt, wat je van ons vindt en misschien ook wat wel wat je soms nog mist. En daar zijn we best eens benieuwd naar! Wil jij ons daarbij helpen? Het enige wat je hoeft te doen is een korte vragenlijst invullen, het kost je hooguit een paar minuten. Daarmee kunnen wij jou als lezer straks nog beter op de hoogte houden van alle Haagse muzikale uitspattingen die ons (hopelijk weer steeds meer!) te wachten staan.

Van ons krijg je eeuwige dankbaarheid én veel nieuwe content. De link naar de vragenlijst vind je hier.

Oh en ben je (een Haagse) muzikant? Jouw mening horen we ook graag! Daar hebben we een net iets andere vragenlijst voor die je hier vindt.