In het Haagse is er altijd wel een optreden te zien, een dansje te doen of een een biertje te drinken. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Den Haag zorgt elke week voor een deskundige selectie van zes weekendtips. Zo weet jij altijd waar je je vrienden nu weer mee naartoe kunt slepen.

X Raiders @ Zwarte Ruiter

Vrijdagavond vliegen de komkommers in het rond in de Zwarte Ruiter. Of zullen ze deze ondertussen ontgroeid zijn? De turboglam metalpunkers van X-Raiders laten je tot bloedens toe genieten van snoeihard tempo, virtuoze gitaarsolo’s en de sleazy zanglijnen van Daniel a.k.a. Mr. Rectum. De mannen hebben een nieuw album en dat komen ze ‘keihard in je gezicht rammen’. Klaar om je trommelvliezen naar de gallemiezen te helpen? Wij wel.

Event

Joris vdp w/ Lennart Wiehe @ Het Magazijn

Keihard gaan tot de vroege uurtjes? Zoals altijd is het Magazijn jouw place to be. Vrijdagavond staan Joris vdp en Lennart Wiehe voor je klaar in Den Haag’s favoriete technokelder. Als we de experts moeten geloven is dit koppel hét recept voor een geslaagde nacht, Berlijn is er niks bij.

Event

Wakki Album Release Party @ Paardcafé

Liever iets vrolijkers dan al dit vrijdaggeweld? Begrijpelijk. Gelukkig heeft het Paardcafé ook aan jou gedacht. Jazzfunk-fusionband Wakki mixt energieke funk met vrije jazz en inspiraties uit talloze culturen en stijlen. Vrijdag releast de energieke band hun tweede album waarmee ze je op reis nemen naar onbekende werelden en avonturen in een onontdekt universum. Join the trip!

Event

Grand Opening Ambassade 2020 @ Oud-Amerikaanse Ambassade

In de oude Amerikaanse ambassade (dat grijze gebouw aan het Lange Voorhout) wordt nu weinig politiek bedreven, maar dat wil niet zeggen dat het pand geen bestemming meer heeft. De grote opening van het pand in de nieuwe vorm is zaterdag. Met verschillende exposities en muziek. Ga het checken!

Event

The Crave 6 year anniversary @ PIP

The Crave is een van de belangrijkste initiatieven op gebied van elektronische muziek in Den Haag, en het festival bestaat nu zes jaar. Zes jaar worden liefhebbers voorzien van de beste elektronica, en het is duidelijk dat het festival sprongen maakt. Vroeger stonden er beloften, nu staan de absolute grootheden achter de draaitafel. Op de verjaardag van het festival hebben we onder andere Deniro en Thomas Martojo. Dansen tot de kleine uurtjes.

Event

LaBomba album release @ Paardcafé

LaBomba is zo'n act die niet te moeilijk doet. Recht-toe-recht-aan rock met four-to-the-floor beats en uitgesponnen gitaarsolo's. Stoere mensenrock, geen poespas en uit de vaatjes tappen van je idolen. De band brengt dit weekend een nieuw album uit en doet dat in Paardcafé. Ga kijken naar dit rockende drietal.

Event