Sinds de persconferentie van 12 maart betekent het weekend niet meer hetzelfde. Toch is genoeg te beleven, want op social media stroomt het over van de livestreams alsof het elke dag vrijdag is. Wacht even, welke dag is het eigenlijk? Geen nood, wij zijn er om, zelfs in deze tijden, je te voorzien van tips om het weekend weer wat kleur te geven. En om je eraan te herinneren dat het weekend is.

Zoe Reddy albumrelease @ Twitch

Eigenlijk zou 'Wavelength' op 28 maart uitkomen in met een releaseshow in de Grey Space. De wereld had andere plannen, dus dan maar vanuit huis. Vanavond vanaf 21:00 uur kan je de release bijwonen doormiddel van de livestream bij Twitch. Zoe Reddy haar nieuwe album wordt dan in zijn geheel opgevoerd, met een nadruk op 'bijzonder'. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar het bijzondere aspect. De plaat is daarna bij Antilounge te verkrijgen en digitaal via Bandcamp. 

Event

De Grote Quarantine Show @ Facebook

De grote quarantine show. Dat klinkt als een goede omschrijving van de wereld op dit moment. Niet is minder waar, wij hebben het hier over een streamshow van PIP Den Haag met onder andere Pepijn Lanen en Justin Verkijk. Elke zaterdag zijn er nieuwe gasten, het blijft tot op de dag zelf nog onduidelijk wie de dat zijn. De show is te zien op Facebook.

Event

3voor12 Lokaal Online Festival @ Youtube

Alle concerten afgelast? Geen festivals deze zomer? Daar nemen wij als echte muziek- en festivalliefhebbers natuurlijk niet zomaar genoegen mee. Deze paaszondag kan je gelukkig alle ellende even vergeten, en je helemaal onderdompelen in de festival sferen. De 3voor12 lokaal afdelingen hebben namelijk de handen ineengeslagen en presenteren zondag de eerste editie van het 3voor12 Lokaal Online Festival. Glitterpakje aan, pilsje erbij en lekker vanachter je beeldscherm genieten van lokale muzikale pareltjes uit het hele land. Wij vanuit Den Haag presenteren The Depression Club, de bands uit de andere regios worden de komende dagen drupsgewijs bekend gemaakt via het Facebook event.

Event