In het Haagse is er altijd wel een optreden te zien, een dansje te doen of een een biertje te drinken. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Den Haag zorgt elke week voor een deskundige selectie van zes weekendtips. Zo weet jij altijd waar je je vrienden nu weer mee naartoe kunt slepen.

Bunny Hoova + Kulou @ Paardcafé

De punky lo-fi van Bunny Hoova is even aanstekelijk als kwetsbaar. De Engelse die aan het Amsterdamse conservatorium studeerde is misschien een van de beter bewaarde geheimen uit die scene. De jongens van Kulou kennen we ondertussen al. Ontstaan rond het Sweatshop skatepark en vol branie. De combinatie van de acts klinkt als een toffe ervaring.

event

Joris vdp, Shoal & Norjee @ Het Magazijn

Het Magazijn is een bunker met veel geheimen en altijd een verrassing. De grootste verrassing is deze vrijdag dat Joris vdp (een van de organisatoren) zelf achter de decks gaat staan. Een nacht lang dansen tot het ochtendgloren, fuck vermoeidheid, fuck je baan, fuck alles, gewoon dansen!

Event

The Max Meser Group @ Zwarte Ruiter

Max Meser die Catalaanse Nederlander die overal opdook een aantal jaar geleden. Voorprogramma's van a-listers, 3fm die ze leuk vonden en heel veel shows. Nu is de hype iets gaan liggen maar de muziek niet minder goed. Check het in de Zwarte Ruiter!

Event

 

 

Bunker @ PIP

Bunker Records  is een mastodont in de Haagse elektronische scene. Zonder Bunker zou een hoop elektronica het levenslicht nooit gezien hebben. Deze zaterdag is er in PIP een avond vol met Bunker artiesten zoals: Guy Tavares, Inga Mauer en Apollo Hoax. Dat lijkt me nou echt iets voor jou!

Event

Crossing Border @ Rondom Spui

NB: Crossing Border is al het hele weekend

Van wereldberoemde schrijvers tot muziek die van niche naar niche gaat, Crossing Border is een van onze favoriete festivals. Jazz, pop, folk, punk en alles ertussen. Tegelijkertijd kan je je boeken laten signeren, lezingen bijwonen en keihard genieten van de unieke sfeer op het festival. Dit jaar zijn de grote blikvangers Kate TempestThurston Moore Group en The Avonden, maar er is veel meer te beleven.

Event

 

Subdural + Karvel @ Paardcafé

Keiharde stoner, meer moeten we eigenlijk niet zeggen. Beuken en toch melodieus. De twee bands komen respectievelijk uit IJsland en Rotterdam, allebei best ver weg dus. Dus voor een avondje decibels maar toch met ook een lekker melodielijntje moet je in het Paardcafé zijn.

Event