In het Haagse is er altijd wel een optreden te zien, een dansje te doen of een een biertje te drinken. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Den Haag zorgt elke week voor een deskundige selectie van zes weekendtips. Zo weet jij altijd waar je je vrienden nu weer mee naartoe kunt slepen.

De Microclub op het strand @ Whoosah

Voor iedereen die een dagje ouder wordt of graag vroeg piekt is daar de Microclub. Een 23+-feest dat dit keer plaatsvindt in de Whoosah. Hier kun je al om acht uur terecht en iets na middernacht is het feest weer voorbij. Sterker nog, na tienen kom je er niet eens meer in. Het doet misschien denken aan EO-achtige taferelen, maar niets is minder waar. De Microclub Melodies draaien funky en opzwepende house. Gewoon een lekker dansbaar strandfeestje dus. En wees niet bang, er is een after.

Event

FOUX clubnacht (DeVree 4HR set) @ Magazijn

Wanneer je er na de Microclub dus nog lang geen genoeg van hebt, kun je bij de FOUX clubnacht in het Magazijn door tot in de vroege uurtjes. Extra voordelig, want je bespaart mooi vier euro vijftig. Mocht je niet opgewarmd zijn in de Whoosah, geen zorgen, ook als ‘buitenstaander’ ben je van harte welkom. Deze avond draaien DeVree, Jayzo en Jasons Hank een portie verfrissende house en techno (DeVree doet dit zelfs in een vier uur durende set). Als je hierna nóg niet moe bent, dan weten wij het ook niet meer. 

Event

A Campingflight to Lowlands Paradise 2019 @ Biddinghuizen

Huh? Een tip buiten Den Haag? Ja zeker, maar met een goede reden! We hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat Lowlands een bekend en geliefd festival is en vanwege het beperkte aanbod in onze hofstad, raden we jullie aan het beetje Den Haag in Biddinghuizen op te zoeken. Er zijn last minute kaartjes genoeg. Wat kun je zoal zien? Op de beruchte donderdagavond draait dj team Candy Says in de India en SunnySjoerd in de Bravo. Ook zal op zaterdag PIP Den Haag voor twee uur Sexyland overnemen en zij brengen uiteraard de jongens van Goldband mee. Veel plezier! We zien jullie volgende week wel weer.

Event

Den Haag Outdoor 2019 @ Zuiderpark

Mocht Biddinghuizen je toch iets te ver zijn; je kunt altijd nog terecht in het welbekende Zuiderpark. Daar vindt namelijk de derde editie van Den Haag Outdoor plaats. Er zijn vijf verschillende stages, die verschillende muziekstijlen als techno, house, disco en eclectic vertegenwoordigen. Namen als Benny Rodrigues, Sander Kleinenberg en Lucien Foort staan op het programma. Ook is er een heus fout feestje, waar onder andere Jody Bernal acte de présence zal geven. Kortom, je kunt alle kanten op.

Event

The Ragtime Wranglers – A Tribute to Link Wray @ Zwarte Ruiter

Een Wild Rooster pre-party. Waarom ook niet? The Ragtime Wranglers spelen zaterdagavond de Zwarte Ruiter (en de rest van de Grote Markt) warm. Deze tributeband brengt een ode aan Link Wray, een ware rock-‘n-roll-gitarist, met een grote invloed op de elektrische gitaar; hij introduceerde bijvoorbeeld de powerchord. Filmliefhebbers (her)kennen zijn muziek wellicht van Pulp Fiction. Zeker een tribute waard dus. En laat dat maar aan de Ragtime Wranglers en hun gitarist Joe Sixpack over. Een aanrader voor iedereen die houdt van het betere surfy gitaarwerk.

Event

Het Magazijn . Sòlas & Faber @ Magazijn

Als het aanbod van evenementen in Den Haag wat schaars is, kun je gelukkig altijd blijven rekenen op het Magazijn. En jawel, komende zaterdag is deze club weer geopend voor je wekelijkse dans-workout. De benodigde muziek wordt mede verzorgd door Solàs. Dit trio uit Amsterdam stond onder andere al op Wildenburg en Awakenings deze zomer. Ook Faber, geen onbekende van de Haagse club, zal achter de draaitafel staan. Oftewel, een nacht zoals je ze van het Magazijn wel gewend bent. 

Event