In het Haagse is er altijd wel een optreden te zien, een dansje te doen of een een biertje te drinken. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Den Haag zorgt elke week voor een deskundige selectie van zes weekendtips. Zo weet jij altijd waar je je vrienden nu weer mee naartoe kunt slepen.

The Cards @ Zwarte Ruiter

Een bluesrocktrio? Met Koen Herfst, Harrison Young (Doro) en Paul Quinn (Saxon)? Dat moeten we zien om het te geloven. De band The Cards zal het weekend goed inluiden met een stevige dosis bluesrock. Een interessanter feitje is dat de drie heren hebben besloten om deze avond ook hun album te releasen. 

Event

School's out for winter @ Paardcafé

Het mag dan wel uitverkocht zijn, dit is toch wel een band waar je op zijn minst drie songs kan meezingen: ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’. Toontje Lager was één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig. Zanger Erik Mesie is in ieder geval weer van de partij. Tijd om ticketswap af te struinen.

Lees hier meer

Relax Head Man @ Zwarte Ruiter

Genres die je niet zo vaak in één zin hoort: groovy, sixties en garagepunk. Meestal is het hard of swingend of oubollig, maar niet alledrie tegelijk. De band Relax Head Man zweert bij deze typering. De Amsterdamse band is niet vies van wat meerstemmigheid, twaalfsnaren en sambaballen. Ok, nu is het zeker. Deze band mag er wezen, puur op basis van de omschrijving.

Lees hier meer

Bass Magic, PSY trance & Techno @ Magistrat

Zin in een avond uit, maar geen idee of liever drum and bass, psytrance of compromisloze techno wilt horen? Dan heeft Club Magistrat de uitkomst: drie feesten op dezelfde locatie! Met lokale DJ's, Sound Forest en Megafonix. Een tikkeltje obscuur allemaal, maar als hier niets interessant is dan hop je zo naar de volgende zaal.

Event, event en event.

Sneeuwpop @ Hofpark Wateringen

Elk jaar is er in het Hofpark in Wateringen een festival met de toepasselijke naam Sneeuwpop. Want zeg nou zelf, een buitenfestival in deze periode roept toch op tot sneeuwval? Op de programmering staan obscure bands als Thom, Baardvader, Ten Ton John en Stevie Ray (zonder Vaughan)

Event

Miley Serious @ Het Magazijn

Er gaat geen week voorbij zonder een partij beuken in het Magazijn. Deze keer is Miley Serious uitgenodigd door Lake Haze. Bij het beluisteren hiervan moeten we gelijk denken aan de wrecking ball van Miley Cyrus, maar dan minus de poeslieve uitstraling. Met deze muziek kan daadwerkelijk wat gesloopt worden. De Franse zal worden bijgestaan door Lake Haze.

Event