In het Haagse is er altijd wel een optreden te zien, een dansje te doen of een een biertje te drinken. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Den Haag zorgt elke week voor een deskundige selectie van zes weekendtips. Zo weet jij altijd waar je je vrienden nu weer mee naartoe kunt slepen.

Metal Monstrosities @ Paardcafé

Wie niet vies is van een bak teringherrie kan in het Musicon terecht. Of nee, er is dit keer in het Paardcafé een metalavond. De bands Warborn Waste, Crazed Shit Machine zijn voor metal- en stonerliefhebbers een goede reden om naar het Paardcafé af te dwalen. De band Crazed doet deze avond een laatste show in de huidige bezetting.

Website

School's out for winter @ Paardcafé

Bij Popschool Den Haag zijn ze blijven hangen in de kerstperiode. Voor het school's out for winter evenement roepen ze op om de Glühwein en foute kersttrui weer uit de kast te trekken. Prima, maar zeven koningen is geweest. En zelfs voor IJslandse begrippen, waar de kerstperiode tot 6 januari duurt, is het eigenlijk te laat.

Afijn, op het programma staan: Milou, Fire Dragons Blue Caravan

Lees hier meer

INDEX / Sonic Waves @ Zahara Cocktailbar

Deze vrijdag zijn de volgende alternatieve elektronische acts te beleven in de Zahara Cocktailbar: De Kikker en de Reiger, Illesta, RJM VANDERHEYDEN & Kip. Schrik niet van de namen, het is zeker geen kinderfeest, want de heren typeren zich doorgaans als IDM, dus in die zin kan je eigenlijk alles verwachten. De avond is georganiseerd door INDEX en Sonic Waves.

Lees hier meer

Curselife EP Release @ Paardcafé

We beginnen met een lekkere bak gebeuk. Curselife is een band uit Nuremberg die niet in het hardcore-keurslijf (see what I did there) geperst is. Wel kan je een lekkere bak herrie verwachten bij de EP-release van hun tweede EP 'Poison To My Soul', die ze in ons eigen Paardcafé doen. Daarnaast neemt de band twee goede supportacts mee in de vorm van Deathtrap en Voidcrawler.

Event

Tracin' Tracy @ De Bieb

Het funkjazz kwartet Tracin' Tracy bestaat uit een viertal mannen met een heerlijk gevoel voor jazz. Dat is immers het enige dat telt in de jazzwereld, gevoel. In café de bieb wordt verder nog een lekker biertje getapt en is het personeel uitermate gezellig, dus het klinkt als de perfecte brakke zondagmiddag, maar dan op de zaterdagavond.

Event

Yungblud @ Paard

Yungblud, dat klinkt als een rapper met facetattoo's en een trapflow, maar is eigenlijk een poprockartiest uit Doncaster, Engeland. De jonge zanger belichaamt wel evengoed als de eerdergenoemde rappers de instagramming, cloutchasing, onbegrepen twentysomething en younger, generatie die nu rondloopt op de gemiddelde HBO-opleiding. Keiharde, geëngageerde en relevante muziek. This is now! Niet voor niets dat de Engelsman op de soundtrack van jankserie '13 Reasons Why' te horen is. Dus pak je xannies en je lean en ga naar het Paard. (Don't do drugs kids) 

Event