In het Haagse is er altijd wel een optreden te zien, een dansje te doen of een een biertje te drinken. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Den Haag zorgt elke week voor een deskundige selectie van zes weekendtips. Zo weet jij altijd waar je je vrienden nu weer mee naartoe kunt slepen.

CUT_ In The Round @ Paard

CUT_ is een Nederlandse act die vooral floreert in de live setting. Denk niveautje Massive Attack. Voor de nieuwe set optredens, die ze donderdag in het Paard zullen opvoeren is er een bijzondere setup bedacht. Als publiek sta je letterlijk om de band heen. Dat bedoelt het duo met 'in the round'. Hierdoor zul je in de intieme wereld terechtkomen van CUT_. Dit gaat ongetwijfeld een bijzondere ervaring worden.

Event

Ephémère @ Studio Loos

Ephémère is een serie van events waar de huidige en moderne kunst centraal staan. Deze avond is vooral interessant voor iedereen die helemaal wild worden van avant-garde en kunstzinnige uitingen in films, muziek en dans. En dan met name de hedendaagse variant daarop. Dus laat onderdompelen door Yannis Kyriakides, Cathy van Eck, Oscar Jan met Uldis Vitols Onno Goveart. 

Event

Parish Gaynight @ PIP

Het feest mag zich dan wel openlijk promoten als een gaynight, de beschrijving laat het eerder klinken als een viering van de sekse. Of je nou homo-, hetero- of aseksueel bent, het maakt niet veel uit. Als je maar kunt dansen op doorsnee housemuziek. Line up bestaat uit Joost van Bellen, DJ ISIS LUPE. 

Event

The Hazzah album release @ Paard

Een van de meest buzzende bands uit onze stad brengt de debuutplaat uit. Hier moet je natuurlijk bij willen zijn. The Hazzah deed al ongeveer alle dingen die je voor het uitbrengen van een album zou moeten doen, zoals: de Popronde, een EP uitbrengen, een hand vol singles uitbrengen, optreden op de 50 Club 3voor12 Den Haag en onlangs werden ze opgenomen in een boek over de Nederlandse garagescene. Al met al de tweede Haagse albumrelease van dit jaar waar je koste wat kost bij wil zijn!

Event

Techmate: The Theater @ Zuiderstrandtheater

Het eerste technoevenement ooit in het Zuiderstrandtheater, dus een keertje niet in PIP of Het Magazijn (waar het natuurlijk ook altijd aan is). Keihard beuken op Secret Cinema, Drumcomplex, en het Zweedse Rea Rea. Dus voor alle technovlinders, kaakschaatsers en minimalpuristen is dit feestje the place to be.

Event

Young Urban Night @ Theater Dakota

De Haagse urbanscene is echt aan het opbloeien. Waar vroeger enkel geteerd werd op SFB, DHC en import-Hagenezen Willie Wartaal en Steen, kent Den Haag een steeds groter groeiende scene. Op de Young Urban Night staat een keur aan leuke nieuwe artiesten zoals J. Ward Brew die onlangs op onze clubavond stond. Dus voor de sterren van morgen moet je in Theater Dakota zijn.

Event