In het Haagse is er altijd wel een optreden te zien, een dansje te doen of een een biertje te drinken. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Den Haag zorgt elke week voor een deskundige selectie van zes weekendtips. Zo weet jij altijd waar je je vrienden nu weer mee naartoe kunt slepen.

The Cavalli's @ Zwarte Ruiter

Kennen jullie The Upsessions nog? Nou aanstaande vrijdag is er iets compleet anders in de Zwarte Ruiter, namelijk The Cavelli's. Zelfbenoemde punk and rollers. Als we de omschrijving mogen geloven dan rollen er deze avond zeker twintig á dertig songs de revue. De heren zijn namelijk naast melodieus en rauw ook kort van song. Helemaal punk dus. En wat is die link met The Upsessions dan? ex-bandlid Boss van Trigt zit in de Cavelli's. Gezellig.

Event

Quadraclub @ PIP

De Quadraclub, wij hebben geen idee wat het betekent of wat we met deze betiteling aanmoeten. Wel weten we waar dit heen gaat, anders zouden we het niet uitlichten. De club is een combinatie van Beesmunt Soundsystem, BAR, Nou'klaer Audio en natuurlijk PIP Den Haag. Je kan het al raden, hier gaat goed gefeest worden. Met op de affiche: Beesmunt Soundsystem, Jan Schulte, Jetti & Post, Mattheis, Oberman en Phaserboys.

Event

Hertog Jan + Acquoy @ Musicon

Een band die zichzelf noemt naar een beroemd biermerk? Die durft, de heren van Hertog Jan doen een show met Acquoy, die voorheen als The Runaway Boys op de podia stond. De band speelde voorheen covers en is nu langzaam aan het overstappen op eigen werk. Vandaar de naamsverandering. Sommige leden mogen nog niet eens aan de Hertog Jan aangezien de leeftijd schommelt tussen 17 en 18. 

Event

Broken Bass Ensemble @ Paard

Funk, jazz, hiphop en soul: het achtkoppige Friese Broken Bass Ensemble weet hoe ze een feestje moet bouwen. Eerder stonden ze al op North Sea Jazz en Eurosonic Noorderslag en na ruim 400 shows op de teller brengen ze hun New Orleans Brass met een eigenzinnige groove naar het Paard. 

Het voorprogramma wordt verzorgd door funkband Banana Savannah.

 

Event

Seksueel Relevant @ PIP

Zoals ze zelf zeggen: de boys zijn back. In geur, kleur en een goed humeur. Seksueel relevant keert zaterdag terug naar PIP. De meest relevante glijers voor op de dansvloer met je favoriete rappende DJ's en DJ'ende rappers. De line-up bestaat uit Suilji (live), Gotu Jim (live), Baby Boys (live), Sandor Dayala, Faberyayo en Philou Louzolo. Glijden gegarandeerd.

Event

Kunstbende @ Paard

Voor jong muzikaal talent moet je zondag in Het Paard zijn tijdens de selectieronde DJ en muziek van de Kunstbende. Jonge creatieve muzikanten tussen de 13 en 18 jaar krijgen hier de kans hun eigen zelfgeschreven track te presenteren. Leafs – met 16 jaar de jongst getekende artiest bij Noah's Ark ooit – sluit de dag af met een kleine showcase. 

Event