Nieuw jaar, nieuwe kansen! In het Haagse is er altijd wel een optreden te zien, een dansje te doen of een een biertje te drinken. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Den Haag zorgt elke week voor een deskundige selectie van zes weekendtips. Zo weet jij altijd waar je je vrienden nu weer mee naartoe kunt slepen.

STiCKFiGS + The Positives @ Paardcafé

Terwijl iedereen zich nog aan zijn goede voornemens houdt, en de kater van oud en nieuw nog sluimert in je achterhoofd, is het jaar alweer begonnen voor STiCKFiGS. De band formerly known as Fexet speelt donderdagavond namelijk al in het Paardcafé. 

De poppunk die de band onder de vorige naam maakte is doorgezet, alleen is de bezetting iets gewijzigd. Dat sloeg aan, getuige ook de eerdere optredens op onder andere Club 3voor12 Den Haag.

Het katerexcuus is eigenlijk niet meer valide en het is ook voor jou tijd om het nieuwe jaar muzikaal af te trappen. In het Paardcafé schenken ze immers ook nog champagne.

Website

Kiss all Hipsters @ Paard

Hitjes, hitjes en nog eens hitjes. Dat is wat Kiss All Hipsters je al jaar en dag voorschotelt. En smullen dat je doet. Of het nou is op 'The Passenger' van Iggy Pop, de nieuwste van Drake of gewoon classic Tudududu! schreeuwen op 'Kids' en 'Take Me Out'. Een beproeft recept en een garantie voor een dak dat er af gaat. 

Lees hier meer

Awanto 3 + Times Are Ruff @ Magazijn

Of het nou Het Magazijn of de magazijn is, jij mag er zijn! Iets specifieker; bij de eerste avond in de kelder van de Blyenberg in 2019. De lijn die in het vorige jaar is ingezet wordt lekker doorgetrokken en tot in de allerkleinste uurtjes mag er gedanst worden in de catacombes. Dus geen zorgen over werk, school, stage, werkgevers of vakanties. Gewoon dansen.

Lees hier meer

Men From Delmonte & The Polman Project @ Musicon

The Polman Project is een Johnny Cash cover band die zich voornamelijk bezighoudt met zijn American Recordings werk. Voor liefhebbers van zijn Sun periode is het beter om pas bij de volgende band aan te sluiten. Men From Delmonte is volgens eigen zeggen 'een dampende stoner-rock band'. Niets meer, niets minder.

Event

Boef @ Paard

Boef wordt gezien als een vaste waarde is de Nederlandse rapscene, echter het is interessant om te benoemen dat er voor dit concert een leeftijdsgrens van 14 jaar bestaat. Zou de huidige rapscene alleen bekend zijn onder piepjonge muziekliefhebbers of is dit een verlenging van de diverse FRIS-feesten? Wij laten het in het midden, want het optreden is vooralsnog compleet uitverkocht.

Event

Delta Funktionen @ Het Magazijn

De nieuwjaarsfeesten zijn over en de Haagse uitgaangelegenheden zijn nog even zoekend voor de volgende klappers. Bij Het Magazijn is dat niet aan de hand. Die gaan onverstoord verder met hoogwaardige programmering. Deze zaterdag zal Delta Funktionen een set spelen. De resident DJ's Joris Vdp, Faber en Arend zijn ook van de partij.

Event