3voor12 Den Haag tipt, week 20 3voor12 Den Haag tipt, week 20

Aangeschoten Wild, Intergalactic FM 10 Years & Adrian Sherwood

, Frank de Jong & Bart van Gent

In het Haagse is er altijd wel een optreden te zien, een dansje te doen of een een biertje te drinken. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Den Haag zorgt elke week voor een deskundige selectie van zes weekendtips. Zo weet jij altijd waar je je vrienden nu weer mee naartoe kunt slepen.

Sherwood at the Controls @ Paard

Een hele avond gevuld met dub van de hoogste plank. Met Charlie White, The Doctor & Ramses & Adrian Sherwood. Die laatste ken je van remixes van Depeche Mode, Coldcut en Sinéad O'Connor. Verder heeft de beste man samengewerkt met Lee 'Scratch' Perry, Ministry en Nine Inch Nails. Een aardig oeuvre, vandaar dat de beste man deze donderdag op de Heroes avond staat in het Paard van Troje. Nog niet overtuigd? Luister dan de onderstaande clip.

Meer informatie

Intergalactic FM 10 Years @ PIP

Intergalactic FM bestaat tien jaar en pakt dit weekend uit in PIP Den Haag. De drie dagen staan volgeboekt met acts als I-FMono/Poly en Legowelt. Zowel live-acts, DJ's als sfeer DJ's zijn aanwezig. De donderdag staat in het teken van meet & greet, terwijl de vrijdag en zaterdag gereserveerd zijn voor elektronische maatwerk. Er staan zoveel acts op de programmering dat je op basis van de kwantiteit al garant kan staan voor een geslaagde avond.

Meer informatie

 

Aangeschoten Wild @ Lijm & Cultuur

Lokaal talent en gave DJ's. Veel festivals beloven dit, maar het Aangeschoten Wild festival in Delft kan deze belofte makkelijk inlossen. Met acts als LAKSHMIThe Hazzah, AVI ON FIRE en 45ACIDBABIES kan je als liefhebber van muziek met een gerust hart genieten. Ook biedt de programmering cabaret, theater en dans. Dus mocht je iemand mee hebben die geen zin in muziek heeft kun je die daar dumpen. 

Evenement

Tony Clifton + Mexican Surf @ Zwarte Ruiter

Tijdens Sniester en Popronde maakte Tony Clifton er al een (positieve) puinhoop van, zaterdag is het drietal uit Velsen opnieuw terug op de Grote Markt om wat herrie te schoppen. Dit keer in de Zwarte Ruiter.

Ook komt er wat garage rock van Mexican Surf. De naam klinkt exotisch, maar ze komen gewoon uit Oss. Aan dat laatste kan je niet zo veel doen, aan je muziek wel. En de muziek knalt te tent uit.

Evenement

Stork Instores 2018: Koen van der Linden @ eef | Given @ FOAM

Dit weekend is het op twee plekken tijd voor een sessie van Stork Instores. Op zaterdag komt Koen van der Linden bij eef laten zien wat hij kan op de piano. Met al twee jaar conservatorium (jazzpiano) achter de rug moet dit een heerlijk begin van je zaterdag zijn! Evenement

Op zondag is het tijd voor blues van Given. Deze groep rond zanger/gitarist Rogier Brinks en percussionist Remy Simon doet al wat langer mee, maar speelde tot zondag nog nooit in FOAM. Evenement

Son Mieux + The Brahms @ Paard

Deze maand trekt Son Mieux, de Haagse groep rond Camiel Meiresonne, door het land met het Amsterdamse The Brahms. De kaartverkoop voor de zaterdag ging hard, erg hard. Daarom besloten beide groepen nog een dag in de mooiste stad van Nederland te blijven. Goed nieuws: op zaterdag is er een gratis afterparty en voor de zondagavond zijn nog kaarten beschikbaar.

Heb je de bands tijdens The LIVE I LIVE moeten missen? Ben je benieuwd hoe Son Mieux met drie nieuwe bandleden binnen klinkt? Of heb je gewoon zin in wat indie? Ga dan lekker naar het Paard!

Evenement

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag