In het Haagse is er altijd wel een optreden te zien, een dansje te doen of een een biertje te drinken. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Den Haag zorgt elke week voor een deskundige selectie van zes weekendtips. Zo weet jij altijd waar je je vrienden nu weer mee naartoe kunt slepen.

Koningsnach @ Paardcafé

Donderdagavond, oftewel Koningsnach, hoef je niet prestisieus de hipste bands te checken. Soms wil je gewoon meezingen met de liedjes die de test der tijd al doorstaan hebben. Dat kan met Don and the Usual Suspects. Of het nou gaat om The Police, of Pitbull, Doe Maar of Dr. Dre.  Het zullen niet de standaard coverband liedjes zijn, maar je kunt ze zeker meezingen. En het is gewoon gratis. Na afloop kun je doorfeesten met DJ Cassus en DJ Prosciutto.

Evenement

The LIFE I LIVE @ Diverse locaties

Dat op Koningsnacht weer The LIFE I LIVE ontpopt, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Grote kans dat enkel als je onder een steen leeft, je de vele posters die door onze stad hangen niet ergens gezien hebt. Maar wij willen we je het nog één keer zeggen: dit jaar is The LIFE I LIVE niet alleen op Koningsnacht, maar ook op Koningsdag! Dus kom hup, met je brakke kop bandjes checken met ons. Het Paardcafé en wij van Club 3voor12 Den Haag bundelen onze krachten op een gezamenlijk podium met niemand minder dan Pip Blom, Tape Toy, The Stangs, Goodnight Moonlight en Nynde. Tot daar!

Evenement

PIP Koningsstaat 2018 @ Strandpaviljoen de Staat

Never change a winning team? Dat moet je PIP niet zeggen, de organisatie vond het wel welletjes op die pier. Het werd tijd voor iets anders, maar vooral ergens anders Dus daarom nu voor het tweede jaar Koningsstaat. Niet meer in het bebouwde Scheveningen maar op het rustige Zuiderstrand. Tussen de duinen en de zee kun je onder andere dansen op Jackmaster, Vic Crezée en Philou Louzolo tot in de allerlaatste uurtjes. Oh, en er zijn nog maar 150 kaartjes, dus wees snel.

Evenement

The Hague Metalfest @ Paard

Klaar met de koning? Gooi het er dan maar lekker uit op het eerste The Hague Metal Fest. Het festival van Max Hendriks om het wegvallen van Metalcon goed te maken. In de kleine zaal van het Paard staan: Bodyfarm (NL), Human Error (UK), The Modern Age Slavery (IT), Apophys (NL), Astarot (PL), Human Vivisection (BE), ons eigen Modus Operandi (NL) en Gorefunest

Evenement

Spring Roll Festival @ Paard

In Polen hebben ze geen koning, wel hip hop. Benieuwd hoe dat is in het Pools? Of altijd al los willen gaan met Keke, Donguralesko, Zipera en Sobota? Kom zaterdagavond dan naar de Grote Zaal in het Paard voor het enige echte Spring Roll Festival. Dawaj!

Evenement

Sons @ Zwarte Ruiter

Op de foto lijken ze lief, maar deze zuiderburen maken enorme herrie. Rond middernacht staat het viertal van Sons in de Zwarte Ruiter om hun prijswinnende combinatie van garage punk te laten horen. Op Studio Brussel won de groep namelijk de Nieuwe Lichting. Omdat je al je geld al op de rommelmarkt hebt uitgegeven mag je helemaal gratis naar binnen.

Evenement