In het Haagse is er altijd wel een optreden te zien, een dansje te doen of een een biertje te drinken. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Den Haag zorgt elke week voor een deskundige selectie van zes weekendtips. Zo weet jij altijd waar je je vrienden nu weer mee naartoe kunt slepen.

Sweet Hannah @ Paardcafé

Sweet Hannah is een band die doet denken aan acts die al een lange tijd geen (nieuwe) muziek maken, denk Fleetwood Mac en Supertramp. Alleen dan net niet, je kunt het net niet geheel plaatsen. Deze donderdag spelen ze voor in het Paardcafé. Een klein nadeel is dat ze geen support hebben meegenomen, dus avondvullend zal het waarschijnlijk niet zijn.

Evenement

GUAP Night: Female Take-Over @ Paardcafé

GUAP Night is een nieuw podium voor Haags talent op het gebied van hiphop en R&B. Verwacht lokale DJ's met verse tracks en showcases waar de talenten hun ding doen. De affiche is all female: Yokechia Baumgard, Nushka Bradshaw, Gidiona Balentina & Joy Douma. Als de ritsklak beats en brag 'n boast raps je even teveel of te 'nieuw' worden, kan je later natuurlijk altijd terugkomen voor Gettin' 90's Wit It!

Evenement

Bands & Bier @ Skatepark Sweatshop

Een wijs man zei ooit: 'Skate and Destroy!' of was het 'Possessed to Skate'? In ieder geval, deze vrijdag kun je in de Sweatshop skaten, genieten van bier en bij uitzondering ook nog van bands. Kūlóu en Stig Figs (met leden van Fexet) & Torii staan op de affiche. Ook zijn er twee gast DJ's aanwezig: Marieke McKenna & Enrique's Groove. Mocht je je tóch nog vervelen op dit feest, dan kan je beter naar huis gaan en dit weekend overslaan.

Evenement

Mula B & Friends | Meester Plusser Tour @ Paard

Mula B komt het Paard laten springen. De man van 'Meester Plusser' stond eerder op Appelsap en Bassline. Verwacht een avond vol met knallende punchlines zoals "Kijk je gezicht. Je lijkt op die oude BlackBerry Curve".

In maart bracht Mula B Meesterplusser uit, kort nadat hij vorig jaar zijn debuutalbum 8-9-17 uitpracht. Om zijn nieuwe album te promoten komt hij met zijn tour langs Den Haag.

Evenement

The Riff + Dragnet @ Paardcafé

In 1987 won The Riff de Grote Prijs van Nederland. Begin jaren 90 bracht de noise-band verschillende CD's uit en stond de groep op A Campingflight to Lowlands Paradise. Precies 31 jaar na de Grote Prijs staat de Haagse band opnieuw op de plek waar toen de voorronde was.

Naast oud staat er deze avond ook jong op het podium. Het Leidse Dragnet trapt de avond af. "First rule of Dragnet: We don’t talk about Dragnet.", aldus Dragnet. Geen idee wat we van deze talenten kunnen verwachten.

Evenement

Storks Instores 2018: Daeyeon Shin @ Restaurant Hagedis

Met Storks Instores komen we elke zaterdag en zondag in maart, april en mei op een bijzondere plek in Den Haag. Dit keer is Restaurant Hagedis (Waldeck Pyrmontkade) aan de beurt. Daar zal Daeyeon Shin, student aan Codarts, jazz laten horen. Vaak speelt hij met een trio, dit keer is hij alleen. Toegang is gratis.

Evenement