Een keer echt kruipend naar huis? Wil je echt goed het nieuwe jaar inluiden, maar geen zin om het kaf van het koren te scheiden? Geen nood! Wij hebben alle feesten op een rijtje gezet. Dan weet je in ieder geval waar je aan toe bent.

Oud en nieuw: Heroes from the Zero's @ Rootz

Bij het lezen van de titel weet je al waar je aan toe bent: de 'helden' van de jaren nul. Oftewel het decennium van de guilty pleasure hits. De draaimeesters Dj Coen, Dominique Base en MacLennan zullen de bekendste reggaeton, house en meezingers uit de kratten plunderen. 

Link

 

PIP in Sociale Zaken

Het is dan misschien wel een uitvekocht feest, maar een feest in het ministerie van Sociale Zaken klinkt als een gaaf initiatief. Om de locatie alleen al kan je ervan uitgaan dat dit bijzonder gaat worden. Op de line-up staan onder andere Dazion, JEANS, Moosz Benedikt Frey. Tel daar nog een stuk of tien andere acts bij en je hebt een eclectisch feest.Tijd om die Ticketswap app weer eens aan te slingeren. 

Event

DOOP NYE 2018! @ Regentenkamer

Zin in een sloop-het-huis-feestje? Wat dacht je van het nieuwjaarfeest op de locatie van de Regentenkamer? Het gaat hierna gesloopt worden, dus het is niet erg als er wat goed fout gaat. DOOP, zoals de avond is genoemd heeft twee locaties: de kerk en het biechthok. Op de line-up: De Sluwe Vos, Remy Unger Warren Fellow. 

Event

New Year's Eve Rooftop Party @ Binkhorst Rooftop

Op een dak heb je een geweldig uitzicht over al het siervuurwerk dat om middernacht de lucht in wordt geknald. Laat er op de Binkhorst nou net een rooftop party zijn georganiseerd. Op het affiche staan: Warren Fellow en Maj Deline & Mr Vague die garant staan voor klassieke housetunes. Dus het kan bijna niet misgaan. Tenzij je naast een kaartje grijpt, want die zijn bijna uitverkocht.

Event

Indigo: New Years Eve @ HOOP

Kapotveel DJ's zullen op het Indigo nieuwjaarsfeest draaien. Zo hebben wij in de aanbieding: DJ Friss, Remy Unger, Spencer Queen, Sunny Sjoerd & Jos Kel, DJ Ruby-J (Joëlle Vierling), Kevin Bradley, Nomadd, Jeff Toujours & DjägerDjouri (Youri). Als dit nog niet overtuigend genoeg was, is HOOP ook nog eens een mega-interessante partylocatie en staat Indigo bekend om een neusje voor goede feestjes. Dus tja, waarom ben je nog niet bezig met het kopen van een ticket? 

Event

Ben Buitendijk & Van Anh @ Het Magazijn

Geen zin in een overdreven feest, maar wil je wel lekker uit je dak kunnen gaan? Dan is het feest bij Het Magazijn de perfecte keuze. Zoals gewoonlijk kan je er terecht voor diepgaande techno. Zo zal Ben Buitendijk alle hoeken van het technospectrum betreden en mag je van Van Anh wat zweveriger werk verwachten. Als je lang genoeg blijft dan kan je genieten van de afterhours met Gustav Goodstuff Mark Du Mosch. 

Event

Techno Pressure Sequence & Polski Sylwester @ Magistrat & Nastrovja

"Maggie!!!" is een veelgehoorde uitroep onder jongeren die voor het eerst uitgaan. Echter doet de vroegere Le Paris er alles aan om een beetje van dat scholieren-imago uit te komen, en met succes. Met nieuwjaar geen kinderchampagne en oliebollen maar een Poolse bende en techno gekkies in de vorm van: Soft G, 5YB2, Brajan, Sound Forest, Jasons HankDivain, DeVree. Sounds like a party to me!

Event en event

Viva Las Vegas (80s, 90s & Nullies) @ Paard

Weinig nieuws wat betreft het concept van Paards nieuwjaarsfeest. Echter is het recept wel al meer dan beproeft. Met een line-up bestaande uit: LarryKoek, DJ Prosciutto, DJ Cassus, Candy Says & DJ Lao Lao, kan er ook weinig misgaan. Dus champagneglazen in de lucht, aftellen van tien naar nul en gigantisch door het geluid knallen. Meer heeft een nieuwjaarsfeest eigenlijk niet nodig.

Event

Huts a Niffo @ Club Lustig

Club Lustig, al jaren de plek waar je moet zijn voor de beste bubbling en reggaeton. Met oud en nieuw is dat niet anders. Op de poster staan Moortje en Dyna, en op de dansvloer sta jij!. Dus "Hoppakee neef!" laat je van je beste kant zien en dans tot de vroege uurtjes.

Event