Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

Kernel Panic @ Studio Loos

Over het algemeen wordt de term Kernel Panic geassocieerd met een heftige aanslag op een Linux besturingsysteem. Denk aan het blauwe Windows scherm als er echt iets goed fout is. Bij Studio Loos is deze term de normaalste zaak van de wereld. Sterker nog, om de zoveel tijd is er een Kernel Panic editie. Deze avond draait (natuurlijk) om experimentele muziek. Met deze editie op het programma: Tapage, Michał Libera en Hypochondric Resonators.

Event

 

Allez! Allez! @ Paardcafé

Vroeg het weekend in? Wat dacht je van Allez! Allez! aanstaande donderdag? Met op de programmering zo'n beetje alle resident DJ's van het Paardcafé. We hebben het over FRISS, Cassus, DjPjSmaakmakers en DJ Prosciutto. Het is misschien wat onorigineel, maar je weet in ieder geval waar je aan toe bent.

Event

Jaimie Branch & PolyBand @ Korzo

Het Rewire festival heeft onlangs de eerste namen laten vallen. Mocht je echt niet kunnen wachten tot april, dan heeft Korzo aankomende weekend weer een Rewire editie voor je in petto. Dit keer zijn PolyBand Jaimie Branch te horen. De free jazz trompettist Jaimie Branch staat lijnrecht tegenover Polyband wat betreft geluid. Verwacht zowel rustgevende als drukke jazz.

Event

HINK festival @ Paard

Zaterdag 1 december, 18:30

Zaterdag 1 december, 18:30

HINK is het nieuwe festival georganiseerd door Paards programmeur Henk Koolen. Toen deze een avond zonder programma te vullen had, was het idee voor een nieuw festival snel geboren. Eigen favorieten als Cocaine PissDuds en Federico Albanese staan op het affiche, maar daarnaast is er nog veel meer te zien. Een kaartje kost een schamele vijftien euro, en dat voor een avond met dertien acts. Een betere invulling voor je zaterdagavond is er eigenlijk niet.

Event

Bunker Records @ PIP

Zaterdag 1 december, 21:00

Zaterdag 1 december, 21:00

Op de laatste zin van het HINK-stukje moeten wij even terugkomen; er is zat leuks te doen op de zaterdagavond! In PIP vindt een feest van Bunker Records plaats. Een gevarieërd programma, van DJ's tot bandjes (Ploegendienst!) en van live-acts tot De Gele Tafel, waar onder andere Hausmagger's/Rembo en Rembo's Theo Wesselo zal staan.

Een deel van de opbrengst van de avond zal direct gaan naar de spaarrekening van de 4-jarige zoon van de onlangs overleden Orange Sunshine muzikant, Arthur van Berkel.

Event

Holy Bouncer @ Paardcafé

Zondag 2 december, 20:00

Zondag 2 december, 20:00

Holy Bouncer speelt zondag voor Paard op Hol in het Paardcafé. Hartstikke spannende band uit Barcelona (u weet wel, die stad waar die club vandaan komt die PSV gister even uit het miljardenbal knikkerde). De band mixt de psychedelica van Velvet Underground en Tame Impala met het bandjesgeluid van de bekende britpop-acts. Op zich geen slechte vijver om uit te vissen.

Event