Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

Nicole Lizée @ Korzo

Nicole Lizée maakt originele remixes van filmmuziek van filmgrootmeesters als Alfred Hitchcock en Quentin Tarantino. Beïnvloed door dance, psychedelische muziek uit de jaren zestig, MTV clips en postmoderne films. Verwacht dus een act die voor Rewire te gewoon is, maar experimenteel genoeg om bij het Korzo aan te schuiven. Samen met het Oerknal ensemble komen er flitsende composities voorbij met filmfragmenten en muziek uit de films van eerder genoemde filmklassiekers. Een kwestie van kijken, luisteren en genieten.

Event

St. Tropez @ Zwarte Ruiter

Valt in het straatje bands waar we nog lang niet ziek van zijnSt. Tropez. De voormalig Go Back To The Zoo-leden zijn compleet een andere weg ingeslagen. De zelfbenoemde jachthaven rockers (of moeten we punkers zeggen?) zullen aankomende vrijdag de Zwarte Ruiter op stelten zetten. Met een plaat op zak, die eerder dit jaar uitkwam, zullen er nog meer associaties verdwijnen die je van de voormalig Go Back To The Zoo band had. Verwacht vrijdag dus een hernieuwde band met herkenbare roots.

Event

Club Godverdomme @ PIP

Godverdomme wat leuk. Het mag gezegd worden van Club Godverdomme, een clubevent dat aanstaande vrijdag in de PIP zal plaatsvinden. Een feest waar letterlijk IEDEREEN dj kan zijn. Vooruit een selectie: Stef van Duren & Christian Lopez, Manuel Ventura, Jannick Kitsos Bas Klerk. Een feest waarvan je achteraf denkt: waar ben ik nou weer beland?

Event

AVO J-music Festival @ Zuiderparktheater

Zaterdag 15 september, 20:00

Zaterdag 15 september, 20:00

Japan; het Land van de Rijzende Zon, extreme orde en oud-ADO spits Mike Havenaar. Ook het land van J-pop, het broertje van de überpopulaire K-pop en muziek waar de meeste westerlingen weinig van willen weten. Nouja, voor de fans is er dit weekend een heus J-music (niet alleen pop dus) festival in het Zuiderparktheater. De bands REMNANT en Esprit D'Air komen optreden, feestje dus.

Evenement

Scheveningen Surf Festival @ The Shore

Zaterdag 8 september, 23:55

Zaterdag 8 september, 23:55

Chill out dude! Surfers, altijd relaxed en extreem ripped. De Haagse surfscene floreerde ooit onder het bewind van F.A.S.T. maar zoals bekend is die geweldige plek aan het strand nu niet meer. The Shore is een prachtig alternatief. Dat blijkt ook uit het surffestival dat daar plaatsvindt dit weekend. Onder andere ons eigen Tumbleweed komt langs, maar ook acts als MOOON en Ocean Tribe zijn er bij.

Evenement

Vincenzo's Live Session met Pyke @ Vincenzo's

Zondag 16 september, 20:00

Zondag 16 september, 20:00

Italianen maken het beste voedsel ter wereld, feit. Italianen hebben de beste voetballers ooit voortgebracht, feit. Italië is een land waar vrijwel niks op aan te merken valt, feit. Pyke is een van de meest getalenteerde singer-songwriters die wij in Den Haag hebben, feit. Mocht je dit allemaal nog niet weten heb je nu een hoop nieuwe feitenkennis voor nop gekregen. Mocht je het niet geloven, kan je zondag naar pizzeria Vincenzo in de Prins Hendrikstraat en daar genieten van geweldig Italiaans eten en de live-muziek van Pyke. Niemand zal dan nog ontkennen dat hierboven louter feiten staan.

Evenement