Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

Live on the Beach @ the Beach

Donderdag 6 september is het weer tijd voor Live on the Beach. Golden Earring speelt, net als twee jaar geleden, weer een set op het strand. De dag er na is het tijd voor Anouk, hoewel dat concert is uitverkocht. Het zuiderstrand is natuurlijk een prachtige locatie voor dergelijke concerten maar laten we wel hopen dat het droog blijft.

Event

Løvefest 2018 @ Paard

Ook het Paard wordt steeds meer urban, mede door het goede werk van nieuwe programmeur Conchitta. Omdat er ook in Den Haag een hele fijne undergroundscene is die zich bezig houdt met rappen, zingen en autotune wordt deze vrijdag hiervoor een feestje georganiseerd. De Haagse topper Wally is een van de grootste namen die geprogrammeerd staat, de 18-jarige rapper is onlangs getekend bij Noah's Ark (het label van rapper/platenbaas en podcastmaker Jiggy Djé) en kijkt naar een mooie toekomst. Daarnaast is Joost-imitator Cry ook van de partij en zijn er nog zat andere talenten te ontdekken. 

Event

Festival het Circus @ De Verademing

Hooggeëerd publiek, het hele weekend lang zal er in buurtpark De Verademing een heus circus neerstrijken. Maar dan niet zo'n circus met enge clowns en zielige getrainde dieren, maar een circus met mensen die echt wat kunnen. Naast alle culturele activiteiten die te doen zijn op het festival is er een loterij én kan er genoten worden van allerlei muziek. Zo staan onder andere: Ava NovaStuck Between, Eric Speelt Liedjes en Olax op het festival. 

Event

EP Release Dr. Justice & The Smooth Operators @ Paardcafé

Zaterdag 8 september, 20:00

Zaterdag 8 september, 20:00

Na de release van een videoclip (zie onderaan) heeft Dr Justice & The Smooth Operators een release in petto. De Babyluv EP! Deze zaterdag in het Paardcafé kun je genieten van een stevige portie theatrale rock. Een kleine blik in hun bio spreekt boekdelen: "vluchten is de enige optie, en na een bloedkolkende achtervolging is het Dr Justice gelukt om te ontsnappen. Tijd voor wat afleiding op een Smooth Operating manier." Prima, laten we hopen dat de release net zo aangrijpend is als de uitgesproken biografie.

Evenement

JEANS EP Release @ Het Magazijn

Zaterdag 8 september, 23:55

Zaterdag 8 september, 23:55

Deze zaterdag zal JEANS een EP releasen in Het Magazijn. Hierop staan twee remixen en drie tracks van eigen makelijk. Tijd voor een nachtelijke sessie in de clubvriendelijkste bunker van Den Haag: Het Magazijn. Postzegel & T-Bone Tyrone zullen ook van de partij zijn. Verder een leuke funfact: er is vinyl en merchandise.

Evenement

Skating Polly @ Paardcafé

Zondag 9 september, 20:00

Zondag 9 september, 20:00

Vooruit, we zeggen het gewoon. Er is sprake van een grungerevival. Na Wolf Alice is er nu Skating Polly. De band is net zo hoekig, catchy en nostalgisch als die bands van de jaren '90. Met een twist, het klinkt modern. De generatie die naar Nirvana luisterde en besefte dat het unplugged toch het beste klonk. Het belangrijkste zijn we vergeten te vermelden: deze zondag zal Skating Polly in het Paardcafé spelen.

Evenement