Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

André Hazel @ Aloha Surf

Bij Aloha Surf kan je het weekend rustig beginnen. Wat dacht je van een akoestische sessie van André Hazel terwijl je een bodem legt voor het weekend. Heerlijk. Verwacht van het solo optreden reggae zoals een singer-songwriter dat zou doen. André valt vooral in de smaak voor degene die niet genoeg kunnen krijgen van de zon. Vrolijke zonovergoten nummers die elk spatje treur doen verbleken.

Event

Crave The Rave @ Magistrat

Je hebt The Crave en je hebt het verlangen naar. Dat laatste is dit weekend bij Magistrat aan de hand. Crave The Rave is een feest waar je naar verlangt, althans dat vermoeden we. Met twee verdiepingen heeft Magistrat ruimte voor twee stijlen: techno en psytrance. Verwacht geen bijzondere stijlwisselingen of uitschieters, vanavond staat in het teken van simpelweg beuken of spacen. Het is maar net op welke hoogte je wilt zijn. 

Evenement

Prspct XS - Sinisters Souls & Lucy Furr @ Het Magazijn

Voor hardcore liefhebbers van drum and bass behoeft Prspct geen uitleg. In het kort: organisatie waar stevige drum and bass eerder regel is dan uitzondering. Snoeihard beuken dus. Deze vrijdag zal er een 'kleine' editie plaatsvinden in Het Magazijn. Klein in de zin dat alleen Sinister Souls Lucy Furr zullen draaien, maar groots omdat de twee een zes uur durende set zullen waarmaken. Hier wil je bij zijn.

Evenement

ZeeZout at the Beach @ Woosah

Zaterdag 11 augustus, 16:00

Zaterdag 11 augustus, 16:00

Na vier jaar geschitterd te hebben door afwezigheid is ZeeZout weer terug waar het ooit begon. In de Woosah kan er tot in de kleine uurtjes gefeest worden op de muziek van onder andere Mall Grab en DJ Glenn Glenn. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om een avondje los te gaan als de gevoelstemperatuur niet 3000 graden celcius is. Dus kom allemaal naar de Woosah en dans tot het einde van de nacht.

Evenement

Dramtune @ Zuid

Zaterdag 11 augustus, 17:00

Zaterdag 11 augustus, 17:00

Geen zin om gigantisch door het geluid te gaan in de Woosah, maar wel trek in een lekker glas grappa met livemuziek bij een strandtent? Dan is Dramtune jouw feestje! Georganiseerd door Espresso Records kan er op Zuid genoten worden van verschillende dranken onder het genot van verschillende muziek. Concerten van Marco Santo Unity (met onder andere Dandanas Ebou Gaye Mada) en het, helemaal uit het prachtige Italië overgekomen, folk/gypsyjazz-duo Folk In Tuscia. Helemaal hartstikke heerlijk lijkt ons. Er schijnt zelfs zicht te zijn op het vuurwerkfestival, en hadden we al gezegd dat er grappa gedronken kan worden?

Evenement

Top Shelf Sundays: De Sluwe Vos @ Het Magazijn

Zondag 12 augustus, 21:00

Zondag 12 augustus, 21:00

De Sluwe Vos is geen onbekende naam binnen de Nederlandse elektronicascene; al ken je het verschil tussen techno en dubstep niet eens of weet je niet waar IDM voor staat, dan nog zou Vos je bekend in de oren moeten klinken. Het Magazijn heeft de geboren Deventenaar weten te strikken voor een all-nighter, wat zoveel inhoudt als: de hele nacht dansen tot de blaren op je voeten lek raken en er zich nieuwe blaren op de oude vormen. Geloof je het niet? Zondagavond in Het Magazijn.

Evenement