3voor12 Den Haag tipt, week 29 3voor12 Den Haag tipt, week 29

De Parade, Club 25 & Submarine festival

, Frank de Jong & Eric Hoetjes

Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

Creative Revolution Festival @ Koninklijke Schouwburg

U dacht dat de Parade alleen goed was voor theatervoorstellingen? Zeker niet, op de donderdag zullen DE KAT en Broken Brass Ensemble hun opwachting maken. Laatstgenoemde is met meer dan vierhonderd optredens ervaring een goede keuze voor de Parade. De heren beloven traditionele New Orleans-brass muziek met hiphop, funk, jazz en balkan. DE KAT daarentegen is een act die ontstaan is bij jamsessies. Niet gek dus dat improvisatie voor hun belangrijker is dan een vastgesteld genre. Echter als bezoeker zul je een keuze moeten maken, want de acts staan op dezelfde tijd ingepland.

Programma

Club25 - stranger & Secunda @ Magazijn

Club25 is een clubavond door The Crave en District25, die eens per maand in Het Magazijn wordt gehouden. Vrijdag zal het resident duo van The Crave Secunda en stranger een avondvullende hoeveelheid verse technotracks voor je klaarstomen. 

Evenement

Vic Crezée B2B Cinnaman @ Whoosah

De Gekke Geit is maar een klein café, toch is het er doorgaans gezellig. Zou dat door het hostel ernaast komen? Afijn, deze vrijdag zal Mr. Kicx een showcase geven, en afgaand van de korte biografie wordt daar veel beloofd: "het beste in jazz, blues, rock, Rhythm-and-blues, soul, pop en funk". Dat is in ieder geval de moeite waard om te peilen.

Evenement

Submarine Festival @ PIP

Zoals ieder jaar kan er op het Submarine Festival weer genoten worden van de beste underground-acts die er te vinden zijn. Op het, normaal gesproken door elektronica besmeurde terrein van de PIP passeren nu verschillende muziekstijlen de revue. Onder andere: FLOWERSCoco BryceKettel en Star-kid komen langs op de Binkhorst.

Evenement

REEF on the BEACH @ De Staat

REEF on the BEACH heeft een naam die de lading eigenlijk wel dekt, ware het niet dat 'rave' anders gespeld zou worden. Een nacht lang tot het gaatje gaan bij een van de leukere Haagse strandtenten; De Staat. Headliners zijn Julian Sanchez en Luuk van Dijk maar er kan op de klanken van veel verschillende acts gefeest worden. Dus: wil je een kater op zondag en nog een maand zand in je bed vinden, maar wel een immens leuke avond meemaken. REEF on the BEACH is jouw feestje.

Evenement

Top Shelf Sunday: Tsepo & Nina de Koning @ Het Magazijn (maar eigenlijk op het dak van de Bleyenberg)

Zondag 15 juli, 21:00

Zondag 15 juli, 21:00

Het Magazijn bestaat nu één jaar. De 36-uur lange weekender is gehouden, de taart is inmiddels ook al op en de normale gang van zaken is weer van toepassing. Ware het niet dat het kwik de laatste dagen heel erg boven het aangename is gestegen, dus je zou wel gek zijn als je een hele avond in een donkere kelder gaat staan dansen met 150 anderen. Om zweetoverlast te voorkomen hebben de heren van Het Magazijn het programma de komende weken naar boven verplaatst, dus wordt er nu in plaats van in het soutterain op de rooftop door het geluid gegaan.

Evenement

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag