3voor12 Den Haag tipt, week 30 3voor12 Den Haag tipt, week 30

Pat Smith, Waterpop en Rooftop festival

, Frank de Jong & Bart van Gent

Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

The Peterlees & Shit Machine @ Musicon

Deze vrijdag is er aardig wat aan de hand in het Musicon. De eventpagina toont niet veel informatie, maar The Peterlees zullen optreden, samen met Shit Machine. Eerstgenoemde klinkt als een kruising tussen Mötorhead en The Exploited. Deze heren kan je het makkelijkst omschrijven als een brok energie. De tweede act Shit Machine omschrijft zichzelf als stoner- punk gesmeed in de schimmige velden van de bollenstreek. Kortom, de moshpit roept je al.

Programma

Pat Smith @ Hartbeach

Surffanaten hebben het waarschijnlijk al gelezen, gedeeld of opgeschreven in hun agenda: deze donderdag en vrijdag is er een filmfestival. Op de vrijdag zal pro surfer Nic Von Rupp het podium betreden en een film tonen. Het thema is vast te raden. Wat daar precies getoond wordt, zal je maar even moeten opzoeken, want wij willen jullie het volgende meedelen: Pat Smith zal een liveoptreden geven en er is tot laat in de avond ruimte om te dansen. Netjes.

Evenement

D. Tiffany & Roza Terenzi & Udigo @ Het Magazijn

Als het aan de gezelligste interviewer van Canada ligt dan komt al het moois uit Vancouver, Brits-Columbia. We hebben het over Nardwuar, van Youtube-faam. Vreemd dat de goedgezinde man nooit D. Tiffany heeft geïnterviewd. Deze DJ zal samen met  Roza Terenzi een avond in het magazijn verzorgen. Verwacht deze avond geen techno, maar introverte housemuziek. Om de avond compleet te maken zal Udigo ook van de partij zijn voor een portie opzwepende house.

Evenement

Waterpop

Ook dit jaar is het in Wateringen weer tijd voor Waterpop. In het Hofpark (dat dit jaar meer lijkt op een steppe) is er naast een markt en theater – vooral – muziek. Daarnaast is het door het afgelaste Bouck's Festival ook het enige festival waar je overdag je wekelijkse portie pop kan halen.

Wat kan je verwachten? Hitmachines Wulf en Blackbird, lieve liedjes van de Vlaamse Emma Bale, wat Indie van het Britse Airways en blues van Leif de Leeuw. Fijne muziek in een tropisch klimaat, het is zomer.

Evenement

Caipi Madness @ The Shore

Wat doe je na een dagje in de zon op Scheveningen? Blijven en feesten tot de zon weer opkomt. Na een paar geslaagde avonden in Indigo verhuist Caipi Madness nu naar The Shore. En... er zijn nog kaarten.

Verwacht bands en DJ's om een hele avond mee te vullen. Line-up: Extince, Playground Zer0, Mino Abadier, Mikey Nice, Samora, Discobillen, Rubenson Music, Death Wave, PETiTE en nog wat laatste verrassingen.

Evenement

Rooftop Festival @ PIP

Zaterdag 28 juli, vanaf 20:00

Zaterdag 28 juli, vanaf 20:00

Meer van het hardere werk? Gaat je hart sneller kloppen bij het horen van Elias Mazian of The Mauskovic Dance Band? Of is CARISTA helemaal jouw ding? Ga dan lekker los op het dak van PIP. Kaartjes zijn nog te koop.

Evenement

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag