Muziek uit de buurt. 3VOOR12 Den Haag heeft uit de krochten, scheuren en voegen van Den Haag en omstreken weer een heerlijke lijst bands klaar weten te zetten. Een avond vol muzikale ontdekking en herkenning. Voor snobs en noobs. Na een razende 50ste- en knotsgekke 51ste editie gaan we nu weer terug naar onze roots…. ‘nieuwe’ acts met een mooi verhaal.

Editie #52 geeft u:

21.00 uur - Banner. Timmert met zijn vingervlugge akoestische gitaarspel (waarbij hij sinds kort bijgestaan wordt door een volwaardige band) al heel wat jaartjes aan de weg. Met band klinkt Banner. groots, sfeervol en organisch zonder zijn oprechtheid te verliezen. Hij stond vorig jaar op tientallen festivals en trad veel op tijdens de Popronde. In 2018 moet het balletje nog harder gaan rollen, met een onder andere een supportslot bij Barbagallo (de solo-act van der drummer van van Tame Impala). Hij stond echter nog nooit op onze clubavond, schande! Dit is dus het eerste goede voornemen dat wat wij waarmaken in 2018: Banner. boeken.  

22:00 uur - Silent War. Een bandje uit Leiden, en wat voor één! De nieuwe EP ‘Echo’ (die in 2018 uit moet komen) hebben wij stiekem al gehoord en die staat bomvol indie-rock liedjes die je bij zullen blijven. De band maakt zich klaar voor een druk 2018, en gelukkig hebben wij ze op het ‘laatste moment’ nog kunnen strikken voor een show op onze clubavond (voor ze ons ‘ontgroeid’ zijn). 

23:00 uur - Boi Mesa. Verraste aan het eind van het jaar half Den Haag met een reeks aanstekelijke liedjes en video’s. "klinkt alsof Frank Ocean, James Blake, Flying Lotus, Radiohead, Fink en Anderson Paak met z’n allen in een vat met radioactieve stof zijn gevallen en eruit zijn gekomen," alsdus de bio van Boi Mesa zelf. Boi sluit de avond af, dat wordt dansen. 

Banner.

Silent War

Boi Mesa