Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

Van Anh @ Rythm Import

Zin in iets elektronisch? Deze zomer vindt alweer de  editie plaats van het befaamde festival The Crave. Om het publiek alvast warm te krijgen, organiseert 3VOOR12 in samenwerking met het festival en platenzaak Rhythm Import in-store muzieksessies. Deze maand is het de beurt aan Van Anh, die het publiek zal verrassen met ambient en techno. Kun je er niet bij zijn? Uiteraard zal de livestream ook op onze website te volgen zijn.

Lees hier meer

Harrison Young & Friends @ Rootz at the Harbour

Ook in Scheveningen staat er een pareltje op het programma dit weekend. Bij Rootz at the Harbour vindt er deze zaterdagavond namelijk een jamsessie plaats onder leiding van Harrison Young. Op het programma staan o.a. Bas Maas en Tim Kesteloo, vrienden van de New Yorker, maar de sessie is open voor iedereen. Kom kijken, jam mee, of drink gewoon een koud biertje aan de haven.

Lees hier meer

AVI ON FIRE @ Zwarte Ruiter

Daar is ‘ie weer! Afgelopen september vertelde Bram Wesdorp, het gezicht van Avi on Fire, ons nog een nieuwe EP te willen uitbrengen. Dit weekend viert de Hagenaar de geboorte van dit kindje, “Win” genaamd, in De Zwarte Ruiter. Verwacht catchy alternatieve pop, goede teksten en natuurlijk de ouderwetsche gezelligheid van de Grote Markt.

Lees hier meer

Dayna Kurtz @Paard

Dayna Kurtz stond met BB King, Rufus Wainwright, Elvis Costello, Richard Thompson en Norah Jones op het podium. Een aantal jaar geleden stond de singer songwriter op het Haagse State-X New Forms festival. Het is dus geen wonder dat Dayna als veelzijdig wordt beschouwd. Haar muziek dwaalt tussen rockabilly, blues en folk. De Amerikaan komt geheel solo, dat wil zeggen dat er ook geen sloom voorprogramma is. Het kan dus best een lange show worden. 

Lees hier meer

Clubnacht #3 @HOOP

Een keer niet op zaterdag in een vage tent eindigen waar alleen maar eentonige techno wordt gedraaid? Dat kan! Clubnacht nummer drie in de HOOP is een aanrader. Chris Kuhlen, oorspronkelijk van Tears & Marble zal draaien als Dazion. Verwacht een bijzondere set. Dan hebben we nog Mark Du Mosch, 751, Steve Motto en The Social Lover. Dat hou je makkelijk vol tot een uur of 5.

Lees hier meer

KRS ONE @ Paard van Troje

WOOP WOOP! Als je dat geluid hoort kan dat maar één ding zijn: politie! Of KRS ONE. De oldschool rapper is zondag te vinden in het Paard van Troje. Oorspronlijk zou KRS ONE in het voorprogramma staan van de Ultramagnetic MC's, maar met zeker twintig jaar ervaring staat Lawrence Parker wel zijn mannetje. In het voorprogramma staat The Beatnuts. Ook leuk om te weten: maandag staat de beste man in het H3C voor een masterclass.

Lees hier meer