Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

Shary-An @ Paard

Mogelijk ken je haar nog van The Voice, Shary-An wist met haar stevige soulstem de halve finale te bereiken. Ondertussen is de dame bekend om verschillende songs, waarvan een aantal wekenlang in de muziekcharts stonden. Met een gloednieuw album op zak met de titel 'Project Me' heeft ze genoeg bagage mee om het Paard op stelten te zetten. In het voorprogramma staat Luna Mae, die tot nu vooral bekend staat als de achtergrondzangeres van Typhoon en Waylon. Nu zal ze solowerk ten gehore brengen. 

Lees hier meer

80's, 90's & Nullies @ Paard

Het lijkt wel alsof er elke week een 80's, 90's en nullies feest in Den Haag wordt georganiseerd. En eerlijk gezegd is dat ook wel zo. Vrijdag wordt er een grote editie georganiseerd in het Paard van Troje. Onder andere DJ DBS, DJ Cassus, Bella Hay, Maurizio en AR-Vaine zullen een groot aantal in de oren klinkende knallers op je afvuren. Bijzonder zijn de feesten niet, toch werkt de nostalgiefactor keer op keer. Minder geschikt voor millenials.

Lees hier meer

Deranged @ Musicon

Metalheads denken bij Zweden maar aan één ding: brute deathmetal. Het subgenre is er zo bekend dat fijnproevers enkel Zweedse deathmetal kunnen verteren. De Zweedse band Deranged is zo'n band. Vurig, vuig en recht voor zijn raap. De bands Burning Hatred en Sepiroth verzorgen het voorprogramma. Liefhebbers van Carcass, Grave en Entombed zijn eigenlijk wel verplicht om vrijdag Musicon te bezoeken. Al was het maar omdat Musicon sowieso als een metalhol oogt. 

Lees hier meer

Zimmerman + Ella @ Paard

De Belgen van Balthazar zijn al een poosje graag geziene gasten bij muziekminnend Nederland. Sinds kort heeft de band een sabbatical ingelast en heeft de bassist Simon Casier zijn eigen projectje opgezet genaamd Zimmerman. Hij schreef zijn nummers in een emotionele periode en dat is goed terug te horen. Het is al met al een fijne nieuwe toevoeging aan het muzieklandschap en de vraag is in hoeverre dit door zal groeien. Het voorprogramma wordt verzorgd door Ella (bekend van Amber Arcades). 

Lees hier meer 

Return Of The Future @ PIP

De PIP = kwaliteitsfeestjes, al bijna tien jaar lang, goede muziek voor de elektronische purist. Deze zaterdag heeft de club wederom een mooi feestje op het affiche staan met Return Of The Future. Deze avond is deel van de tour die het Rotterdamse label Clone Records door Nederland doet ter ere van hun 25e verjaardag. Verwacht acts als Serge Clone en Intergalactic Gary die hun beste beentje voor zullen zetten. Voor een schamele acht euro kan er in de voorverkoop een ticket worden gehaald, aan de deur is het een tientje. Dubbel. Dwars. Waard.

Lees hier meer

Dag in de Branding festival @ diverse locaties

Al tien jaar lang is het Dag In De Branding festival een van de vele cultuurfestivals die Den Haag rijk is. Zaterdag is het tijd voor de 43e editie en er is wederom gezorgd voor een kwalitatief goed programma. Zo zal in theater Korzo, het Koninklijk Conservatorium, het Theater aan het Spui en het Paard van Troje een intensief programma georganiseerd worden waarin de muziek van Karlheinz Stockhausen en Edgard Varèse centraal zal staan. Voor de jongsten onder ons is er ook nog een muzikale opvoedingscursus plaatsvinden onder de naam Ta-Ta-Tone. Dus cultuurpuristen en muziekliefhebbers aller landen verenigd u!  

Lees hier meer