In het Haagse is er altijd wel een optreden te zien, een dansje te doen of een een biertje te drinken. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Den Haag zorgt elke week voor een deskundige selectie van zes weekendtips. Zo weet jij altijd waar je je vrienden nu weer mee naartoe kunt slepen.

2B@Den Haag: Valice en Smoking Alaska @ Paardcafé

5 oktober ging 2B@ van start, een maandelijks evenement waar bands uit Arnhem en Den Haag samen optreden in de Willemeen (Arnhem) en het Paardcafé. Deze editie heeft Arnhemse indierock met dromerige gitaren van het viertal Smoking Alaska. Verder is er Haagse, uitnodigende maar soms duistere, eclectic indiepop van ValiceEntree is gratis.

Lees meer

PSDH: School's Out For Winter! @ Paardcafé

Popschool Den Haag laat vrijdag in het Paardcafé zien wat ze aan talent in huis hebben. Jonge muzikanten zetten hier de volgende stap: ze gaan optreden. Er is rock van Blue Caravan en The Crazy ThreeMilou en Siiri vertegenwoordigen de singer-songwriters en The Fire Dragons staat als popgroep op de planken. Een verfrissend begin van het weekend, en de winter.

Aavang: 18:45
Toegang: gratis
Dresscode: kersttrui

Lees meer

Tim Vantol @ Zwarte Ruiter

Gitaar + baard + whiskeystem = Tim Vantol. Nee, dit is meer dan zacht gitaargetokkel van een singer-songwriter, dit is gitaarpunk. De Nederlandse rocktroubadour deelde eerder het podium met John Coffey. Nu staat hij met een nieuw album (Burning Desires) en met band in de Zwarte Ruiter tijdens een tour door eigen land. En je kan er helemaal gratis bij zijn.

Lees meer

Rock 'n Rumble Festival

Het is misschien dan wel officieel winter, maar dat betekent niet dat het festivalseizoen voorbij is. Musicon host deze zaterdag namelijk haar eerste editie van het Rock ’n Rumble Festival. De Utrechtse band Grey Nomad opent de avond. Hardrockformatie Voatdiac en rockband Try Dying vertegenwoordigen Den Haag. Verwacht zwarte shirts, lang haar en nieuwe bands die ouderwets rocken voor slechts vijf euro.

Lees verder

 

Vexio + Triangle in Lokaal Vredebreuk

Menig band heeft in Lokaal Vredebreuk gestaan. Welke band eigenlijk niet? Zaterdag is dan toch het debuut van Triangle met hun eerste Haagse show. Ze krijgen versterking van de Haagse alternatieve grungeband Vexio. Oefen alvast op je 90’s klassiekers, want er zullen ook covers voorbijkomen.

Lees verder

Laser Club #2

Het is alweer de tweede editie van Laser Club. In the Grey Space In The Middle mogen vanaf negen uur 's avonds de voetjes weer van de vloer. Het elektrisch duo Teengirl Fantasy is niet de enige die van de andere kant van de wereld komt. Ook Le1f komt speciaal uit New York City voor dit feestje. Wichelroede en Torus, die het podium met Nikki Hock deelt, vertegenwoordigen Den Haag.

Lees verder