Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

RVSTY, Orphean & Bubbleshot @ Paardcafé

Paardcafé presenteert: de avond der dynamische duo's. RVSTY heeft al flink wat podia in de regio aangedaan. De band maakt rockende, grungy muziek met een lekkere drum. Ook pronkt er sinds vorige week een gloednieuwe EP op het internet. Ook zijn deze donderdag de tweemansbands Orphean en Bubbleshot in het Paardcafé te vinden.

Lees hier meer

Rhythm on the Roof @ Bleyenberg

Het dakterras van Bleyenberg is de afgelopen weken uitgegroeid tot een gewilde plek om de laatste zonnestralen van het jaar op te vangen. Na zonsondergang is er echter ook genoeg te beleven op de hotspot tegenover de Grote Markt. Zo vindt er deze vrijdag Rhythm on the Roof plaats, een weekend-kickstarter met drie Vinyl Only dj-sets. En dat voor helemaal gratis!

Lees hier meer

Trio Escobar & Suburbs @ Musicon

Burma Shave, wie kent ze nog? De Haagse crossoverband die in de jaren '80 en '90 lekker aan de weg timmerde. Uit de as van deze band is nu Trio Escobar verrezen, een band die naar eigen zeggen is 'geboren door een drang naar vrijheid,los van coupletten, refreinen, kop en staart'. Hoe het drietal dan wél zijn nummers opbouwt, kan men deze vrijdag aanschouwen in Musicon. Ook het Scheveningse Suburbs is geprogrammeerd voor deze avond

Lees hier meer

Marco Santos & Friends #4 @ Paard

Swingen op emotie kan zaterdag in het Paard bij Marco Santos & Friends #4. Na meerdere erg succesvolle shows afgelopen jaar is Marco Santos, befaamd Portugese drummer en componist terug met een zeer unieke line-up die bestaat uit artiesten uit allerlei verschillende landen en culturen. Zo neemt hij o.a. Jaqueline Fortes (Kaapverdie), Ebou Gaye Mada (Gambia) en Mónica Triga mee. Santos zelf maakt kleurrijke jazz en, je raadt het al, wereldmuziek met klassieke invloeden. Een avondje swingen is dus gegarandeerd.

Lees hier meer

Dr. Lektroluv @ Paard

Jazz en wereldmuziek toch niet je ding, maar je wilt wel losgaan? Dan is het goed nieuws dat Dr. Lektroluv terug is! Zaterdagnacht kan je in het Paard namelijk tot de vroege uurtjes dansen op de vetste electro, techno, house en synthpop. Recentelijk heeft de Belgische DJ Elektrik World gereleased, een compilatie met allemaal electroklassiekers. Vandaar dat deze nacht extra speciaal wordt en er naast Dr. Lektroluv ook anderen (FARA, Mason, Ambivalenz) een set zullen draaien. Feestje dus. Zeker komen dus.

Lees hier meer

 

Perta Perta Party @ Musicon

 

Als je zondag dan nog niet bent uitgefeest, maar je wilt toch op tijd je nest in kunnen gaan, geen stress! In Musicon vindt in de middag/avond namelijk Perta Perta Party plaats. Salsa, merengue, bachata, comeback, ritmo kombina, er komt van alles langs. Bands zoals Succes sin Stress en Simple Too Band zullen aanwezig zijn, maar ook DJ Franklin Cathalina. Kortom de gehele avond dansen op heerlijke ritmes om je weekend goed af te sluiten. Over eten hoef je je ook geen zorgen te maken, want diner is ook aanwezig!

Lees hier meer