Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

Juneville @ Pier 32

De Nijmeegse band Juneville is in haar geboortestreek al een gevestigde naam. Zo staat hun nummer 'Take a ride' op de zevende plaats in de top 100 aller tijden van de provincie Gelderland. Met lichtvoetige popmuziek in het straatje van Bryan Ferry probeert de band zijn publiek in te pakken met dromerige tunes. Donderdag 21 september zal deze band, onder leiding van leadzanger Pieter Nabbe te bewonderen zijn in strandtent Pier 32 en dat is ook nog eens gratis te bezoeken.

Lees hier meer

Vunzige Deuntjes ft. Jonna Fraser @ Paard

Hiphopfissa Vunzige Deuntjes is terug in PAARD. Dansen op de vetste beats, flexen op de fijnste flows en dabben bij de betere drops. Alles staat in het teken van de snelst groeiende muziekstroming in Nederland. Veel mensen zullen ook op Jonna Fraser afkomen. De Zaanse rapper die onder contract staat bij Noahs Ark is in korte tijd uitgegroeid tot een van de populairste rappers van vandaag en zijn met autotune doorspekte stijl is typerend voor de hedendaagse Nederlandse hiphop.

Lees hier meer

TodaysArt @ Filmhuis en Theater a/h Spui

Het tweedaagse cultuurfestival TodaysArt is terug. Zoals gebruikelijk is er genoeg te doen op het gebied van kunst en experimentele muziek. Het Filmhuis en Theater aan het Spui zullen dienstdoen als festivalterrein, waarbinnen van alles te beleven zal zijn. Onder andere Hauschka, Olivia en Clap! Clap! zullen op de bühne verschijnen. Een festivalkaartje is wel aan de dure kant maar voor €60,- kan de bezoeker twee dagen lang genieten van al het bijzonders dat het festival te bieden heeft.

Lees hier meer

The Johnnies in the Basement @ September

The Johnnies in the Basement Bob Dylan liefhebbers zijn zaterdag van harte welkom in September, waar The Johnnies in the Basement staan. De welbekende Haagse Arno Loriaux brengt het werk van Bob Dylan tot je met zijn band. Meezingen met de classics zal nostalgische gevoelens en kippenvel doen opborrelen voor iedereen die 'His Bobness' op handen draagt.

Lees hier meer

Purge - Ride or Die @ Paard

Purge is terug. Met als thema Ride or Die staat het Paard deze zaterdag in het teken van hardstyle. De hele nacht door is er muziek te horen van onder andere B-Front, Sub Zero Project en E-Force. Dus als jij graag op elke tel een bak herrie hoort terwijl iedereen om je heen zijn mond beweegt alsof ze een Whopper naar binnen werken is Purge jouw feestje!

Lees hier meer

 

Fresku & MocroManiac, Pietju Bell, Braz en DJ Functional J @ Paard

Het dynamische hiphop duo Fresku & MocroManiac heeft eerder dit jaar het album Juice uitgebracht, nadat ze samen mochten werken aan de nummers ‘Kreeft’ en ‘Testosteronbommen’ (samen met onze eigen San Holo). Dit album brengen ze nu live naar het Paard met hun vrienden Pietju Bell, Braz en DJ Functional J en met een beetje geluk is cultfiguur Killer Kamal ook van de partij.

Lees hier meer