Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

Dad's Amaryllo @ Paardcafé

Fan van het hardere werk? Dad's Amaryllo komt deze vrijdag het gloednieuwe podium in het Paardcafé onveilig maken. De Westlandse band combineert genres als grunge- en bluesrock tot een lekker ruige mix, waar het publiek op Waterpop vorige zomer al van heeft kunnen genieten. Ook wordt er binnenkort een EP gelanceerd.

Evenement

Deniro @ Het Magazijn

Reynier Hooft van Huysduynen, ofwel Deniro, timmert aardig aan in de wereld der dj's en producers. Deze zomer stond de Hagenees nog op Lowlands, maar vrijdag draait hij een thuiswedstrijd achter de draaitafel in Het Magazijn achter de draaitafel. Verwacht lekker dansbare techno en house tot in de vroege uurtjes.

Evenement

Club Godverdomme @ PIP

"Ambitieloze Haagse niet-dj's. Dronken uiteraard." Met zo'n aankondiging kan deze editie van Club Godverdomme alleen nog maar een spraakmakende avond worden. Haagse strandclubgangers worden weer naar de krochten van de Binckhorst gelokt met een stuk of twintig aspirant dj-duo's, twee zalen en PR in hoofdletters.

Evenement

Elements 2 years anniversary @ Paard

Terug van weg geweest, Elements vindt zaterdag weer plaats in het Paard! Ze waren er een tijdje tussenuit maar met het tweejarig bestaan kan een feestje natuurlijk niet uitblijven. Het wordt dan ook wel echt een extra groot feest met namen als SFB, Julien Romeo en Bass’R. SFB zou eerder dit jaar optreden in het Paard, maar door omstandigheden ging dat uiteindelijk niet door. Nu krijg je dus opnieuw de kans om niet alleen hun, maar ook andere grote namen in het Paard te zien. Tickets zijn bijna uitverkocht, dus grijp nu het kan nog je kans om een hele nacht te dansen op de tofste muziek!

Lees hier meer

Rasta Nation @ de Vinger

De zaterdagnacht staat deze week in het teken van dansen. Zo kan je in de Vinger terecht voor een nieuwe editie van Rasta Nation. Reggae en dancehall van het jaar nul tot nu; van alles zal voorbijkomen. Rasta Nation vond voor de zomer plaats in het Paard, maar zijn nu sinds kort weer terug verhuist naar de Vinger, die nu ook op een grotere locatie zit. Meer ruimte, met dezelfde goeie vibe. De line-up bestaat uit Crucial Warrior Sound, Shorelions Sound en Sista Lisa. Alledrie de acts zorgen voor één belangrijk ding en dat is een lekkere avond verzorgen met de hotste reggae muziek!

Lees hier meer

 

Club 3voor12 Den Haag #50 @ Paard

En dan nu het belangrijkste feestje van heel het weekend, Club 3voor12 Den Haag #50 in Paard! Ja ja, na 49 hele toffe en geslaagde edities, pakken we voor nummer 50 iets groter uit dan normaal. Deze extra large editie vind zich niet alleen plaats in het Paardcafe, maar ook in de Kleine Zaal van het Paard. Heel de avond kan je dansen op te gekke acts zoals Kern Koppen, The Stangs, Yasmine en nog veel veel meer. Daarnaast hebben we een hele speciale en eenmalige secret reunie. Alsof dat dan nog niet genoeg is krijgen de eerste honderd gasten een tas vol met platen mee! Ja, dit wordt inderdaad een feestje dat je niet mag missen. Komen dus.

Lees hier meer