Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

Son Mieux @ Indigo

We refereerden er eerder al aan, maar Haags paradepaardje Son Mieux speelt komende vrijdag bij Beachclub Indigo. Camiel Meiresonne en de zijnen zullen tevens nieuwe tracks primeuren dus er zal een grote groep die-hardfans aanwezig zijn, deels om de laatste mooie zomerdagen aan het strand te spenderen maar met name om het nieuwe materiaal te kunnen aanschouwen. Haags/Rotterdamse groep St. Solaire zal het voorprogramma voor zijn rekening nemen, dubbel feest dus. Na afloop is er een XXL afterparty met 100(!?) Haagse dj's. 
 
Lees verder

Wild Rooster Festival @ Grote Markt

Howdy Cowboy! Zin in een portie Folk/Americana/Country onder het genot van een biertje en een flinke homp gebraden vlees? Dan is het Wild Rooster Festival (voorheen Big Texas BBQ) echt iets voor jou! Onder andere Rev. Peyton komt langs met zijn Big Damn Band en verder staat er nog zat muziek op het programma om je in het wilde westen te wanen (tumbleweed incluis). Dus eet je vol onder het genot van de muziek en rijd vervolgens als een ware cowboy de nacht in op je stalen ros.

Meer informatie

Reggaeton Beach Festival @ The Hague Beach Stadium

Als je op Lowlands Sean Paul hebt zien optreden heb je waarschijnlijk jouw portie reggaeton/dancehall voor het komende jaar gehad. Mocht je niet aanwezig zijn geweest kan je komende zaterdag naar het Reggaeton Beach Festival, althans: als we de organisatoren mogen geloven. Het AD kopte zojuist dat er nog problemen zijn met de afronding van de line-up. Dus wacht nog even met een kaartje kopen, tenzij je er heel veel zin in hebt. Tickets zijn in elk geval nog beschikbaar.

Meer informatie

Not In My Backyard @ Hofje Darwinstraat

NotInMyBackyard is een klein buurtfestival, maar dat zegt niets over de programmering. Want de namen liegen er niet om. Zo komt het Matt Watts Trio uit de Verenigde Staten overvliegen en speelt 45ACIDBABIES, die in de finale stond van de Grote Prijs op het festival. Last but not least: van EUT zeiden we op Kaderock dit jaar: "Alles klopt aan deze band". Wat wil je nog meer? Naast de lokale gezelligheid? 

Lees hier meer

This Is Summer Festival @ The Shore

Surfschool The Shore in Schevening is sinds april open. De viering hiervan heeft de surfschool uitgesteld tot diep in de zomer. Tijdens het This Is Summer Festival kun je terecht voor surflessen, 60+ workshops en een markt. 's Avonds wordt het pas interessant, aangezien dan de muzikale line-up van start gaat. Onder andere Piñata, Roots Rising en Ohm staan op de programmering.

Lees hier meer!

The Crave Beach Festival @ The Hague Beach Stadium

The Crave is in een aantal jaren uitgegroeid tot een dance-organisatie van formaat, nu kunnen we zelfs genieten van The Crave tijdens een strand editie. En dat terwijl de editie is Zuiderpark nog maar net is geweest. De line-up is lekker gevarieerd en de acts komen niet alleen uit Nederland voor een strandfeest (Deniro en Steve Rachmad). Welgeteld drie acts komen uit de Verenigde Staten: Octave One LIVETerekke en Anthony Parasole. Bovendien is er een Japanse act te bewonderen: DJ Nobu. En dat allemaal in het Beach Stadium! 

Lees hier meer!