Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met deze week drie tips voor het komende weekend.

Jazz in de Gracht @ Haagse Grachten

Worden al die house-, techno- en strandfeesten je iets teveel? Misschien dat Jazz in de Gracht dan wel je straatje is. Van donderdag tot en met zaterdag worden de Haagse grachten omgetoverd tot jazz- en bluespodia. Vlei jezelf neer op een plekje met uitzicht op het water, bestel een lekker wijntje en zie hoe de ene na de andere artiest op een bootje voorbijdrijft. Een kleine greep uit het programma: Hans Dulfer, Plunck, HERS en Sama Cosa.

Lees verder

Betonkust & Gustav Goodstuff @ Het Magazijn

Sinds Het Magazijn is geopend, heeft onze Hofstad er een prachtpodium bij. Synthliefhebbers die tot in de vroege uurtjes willen dansen, kunnen er vrijdag terecht voor de wekelijkse clubnacht Club25. Deze week staan Betonkust en Gustav Goodstuff op het programma. Betonkust bracht eerder elektronische odes aan Hotel Breukelen en Center Parcs uit met collega Palmbomen. De Rotterdamse Goodstuff runt zijn eigen label Midlight en boekingsbureau en is dus flink actief in de elektronische scene. Een goedgevuld programma dus.

Event

PIP & FAT: Where the dirt meets the sand @ The Fat Mermaid

Deze week wordt het vuurwerkfestival in Scheveningen afgesloten. Omdat dit genoeg reden is voor een feestje, en omdat je écht niet rond een uur of elf in een spits van toeristen en strandbezoekers wilt verkeren, adviseren wij even te blijven hangen bij de Fat Mermaid. De strandtent en PIP hebben flink uitgepakt voor een mooie afsluiter van de zomer. Op het programma staan Jamie 3:26, Nevill Mitchell, Jimi Hooker en Andre Agressi.

Event