Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

Shirma Rouse @ Paard

Na jaren gespendeerd te hebben als achtergrondzangeres is Shirma Rouse in een paar jaar uitgegroeid tot een van de populairste soulzangeressen van ons land. Met een reden want maar weinigen hebben zo'n sterke stem als de slissende diva. Onder andere Fresku vroeg haar om een featuring te zetten op zijn meesterwerk 'Nooit Meer Terug' en binnenkort komt er een album uit met een samenwerking met Ryan Shaw. Donderdag komt de zangeres naar het Paard en ook hier zal ze iedereen trachten weg te blazen met haar soulvolle stem.

Event

Zeeheldenfestival @ Prins Hendrik Plein

Zoals ieder jaar is het weer tijd voor het Zeeheldenfestival. Dit uit de kluiten gewassen pleinfeest trekt ieder jaar veel bekijks met leuke artiesten, lekker eten en enerverende activiteiten. Dit jaar maken onder andere: The Navigators, Replayced, Mamihlapinatapai en Durango hun opwachting, maar daarnaast is er ook een klimwand, kan men zich laten schminken en is er een performance art groep op stelten. Al met al klinkt het weer alsof de gouden formule voor een leuk buurtfeest weer uitstekend is uitgewerkt.

Event

Switch Bones + Speakeasy @ Paardcafé

Switch Bones klinkt naar eigen zeggen als een mix van de Beatles en Queens Of The Stone Age. Of dat waar is weten wij niet maar ze klinken in ieder geval niet echt bescheiden. Desalniettemin staan ze vrijdagavond in het Paardcafé. Het voorprogramma is in handen van Speakeasy, de Haagse band die al eerder het voorprogramma van de Rok & Rol Safari-tour van de Kraaien verzorgden. Ook zij weten wat rocken is en zullen dat ongetwijfeld laten horen tijdens het optreden komende vrijdag.

Event

Woosah By Night @ Woosah

Dit wordt een goede weekend! Op zaterdagavond kan je genieten van een heerlijk exotisch sfeertje tijdens Whoosah by Night: District25 in Scheveningen. Om deze vierde editie extra gezellig te maken hebben ze Crème Organization meegenomen. District25 stond laatst ook al samen met Crème Organization op The Crave Festival waar ze ervoor hebben gezorgd dat velen non-stop hebben gedanst op hun elektronische muziek. Wereldwijd zijn er al velen die niks behalve lovende woorden voor hun hebben klaar liggen. Zaterdagavond/-nacht wordt dus een feestje dat niet gemist mag worden!

Lees hier meer!

Bonfire Beach Fest @ Zwarte Pad

Zondag de hele dag dansen, sporten en eten? Dan is Scheveningen nogmaals waar jij je moet bevinden aangezien Bonfire Beach Festival dan plaatsvindt! Naast het feit dat je o.a. surf-, yoga- en kooklessen kan volgen; dat je marshmallows, kippetjes en andere lekkernijen van de bbq kan eten, zijn er ook toffe muziekacts aanwezig. Jon Tarifa, Jack And The Weatherman, Soulbeach en Rondé zullen er zijn om iedereen lekker aan het dansen te krijgen. Van 11 tot 17 zullen er dus genoeg toffe live muziek acts zijn om je zondag nog wat vrolijker te maken!

Lees hier meer!

Divercity festival @ Zuiderpark

Geen stad zo divers als Den Haag en dat ga je terug zien tijdens Divercity. Afgelopen jaar was de eerste editie, wat een enorm succes bleek te zijn. Een tweede editie kon dus niet uitblijven. Dit jaar staan bekende namen zoals Mamihlapinatapai en Ronnie Flex en zijn Deuxperience Band op het podium, maar net als vorig jaar is er extreem veel diversiteit en zullen ook artiesten zoals Gaye Su Akyol (Israel), Mokoomba (Zimbabwe), Sahand Sahebdivani (Perzie) en Madushree aanwezig zijn. Het zal weer een dag vol feest worden!

Lees hier meer!