Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

Massacre @ PIP

RAMBAMBAMBAMBAMBAM. Dat klinkt als een feest van Massacre. In PIP kun je vrijdag genieten van doordringende acidtechno van de DJ's FalhaberGhost in The Machine en D. Carbone. Of kortgezegd: een elektronisch slachtveld. De hele avond doorknallen is bij zo'n feest geen moeten meer. De hypermakende dreunen houden namelijk pas om een uur of vijf op.  

Event

Steen & EZG @ Paard

UTRECHT UTRECHT UTRECHT. Pakweg acht jaar geleden kwam de van oorsprong Utrechtse rapper de rapscene binnenwandelen. De rapper wist de juiste heilige huisjes omver te schoppen en werd in een razend tempo populair. Of onpopulair, het is maar net hoe je er tegenaan kijkt. Deze vrijdag doet de beste man een thuisoptreden met 'medehooligan' EZG, want hij is al enige tijd in Den Haag te vinden. DEN HAAG DEN HAAG DEN HAAG.

Event

New European Ensemble @ Paard

Avontuurlijke muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het New European Ensemble. Dit ensemble brengt de arabische klanken samen met moderne westerse composities. De musici komen uit verschillende landen, zo is de clarinettist uit Syrië en komt de oed-speler uit Palestina. Ze waren een aantal jaar geleden al te zien op het Haagse State-X New Forms.

Event

Pink Project @ Zuiderparktheater

Hieperdepiep... Het album ANIMALS  van Pink Floyd is dit jaar 40 jaar geworden. De oerhollandsche Pink Floyd tribute band Pink Project organiseert daarom een feestje in het Zuiderpark. De band staat bekend om zijn integrale reproducties van de originele shows. Laat je dus verrassen op deze zwoele zomeravond met een Pink Floyd waardig feestje. Je wordt niet thuis gebracht.

Lees hier meer

Tim Akkerman @ Theater Dakota

Wil je je vader dit jaar eens wat anders geven dan geitenwollen sokken of een bladwijzer? Of zoek je een goede manier om de schoonouders te ontvluchten? Dan heeft theater Dakota deze zondag het ideale concert voor jou. Tim Akkerman speelt een repertoire aan verzoeknummers deze zondagmiddag. Het programma wordt afgesloten met een barbecue, om te voorkomen dat de kinderen de keuken in de hens steken tijdens de bereiding van het vaderdagdiner. Graag gedaan.

Lees hier meer

Exhumed + supports @ Paard van Troje

Even weg van dat zoetsappige vaderdaggedoe? MUSICON en het Paard got you covered. Het smerige geluid van de death metal van Exhumed laat weinig tot de verbeelding over. Met maar liefst drie support acts (waarvan twee uit de regio!) ben je de hele middag én avond gegarandeerd zoet.

Lees hier meer