Winnen: vrijkaarten nieuwe editie Fluister

Met Mark van Hoen en Sima Kim

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Donderdag 28 januari er weer een nieuwe editie van Fluister, het initiatief voor intense luistermuziek. Het is de vierde editie in Den Haag en vindt plaats in Zaal 3 aan het De Constant Rebecqueplein. Deze donderdag maakt Fluister een reis naar de wereld van de elektronische muziek. Met Mark Van Hoen, een Engelse elektronische muziekkunstenaar.

MARK VAN HOEN (Locust)
Mark Van Hoen is een Engelse elektronische muziekkunstenaar (en was mede-oprichter van de legendarische band Seefeel). In de wereld van de elektronische muziek is hij een instituut. Volgens kenners zouden Boards Of Canada en Aphex Twin er niet zijn geweest zonder Van Hoen. Beïnvloed door het werk van Brian Eno , Tangerine Dream en de opbloeiende Engelse house/ techno scene werd van Hoen een van de piomeers van de IDM  en glitch muziek. Tegenwoordig woont van Hoen in Los Angeles.

Sima Kim
De Zuid-Koreaanse producer,.DJ en muzikant Sima Kim resideert momenteel in Den Haag, al waar hij studeert aan het conservatorium. Zijn tracks worden doorspekt met vette hip-hopbeats en relaxte raps. Aan de andere kant schuwt Sima Kim het experiment niet. Z o verscheen er een prachtige split met Wouter van Veldhoven met fraaie soundscapes en drones. Op de laatste editie van Rewire liet hij zich meer van zijn harde en dansbare kant zien. Vandaag een meer Fluister(ende) set.

Gratis naar Fluister?3voor12 Den Haag geeft 2x2 kaarten weg voor Fluister in Zaal 3 op donderdag 28 januari. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Waar staat IDM voor? Vul uiterlijk woensdag 27 januari  voor 17.00 uur onderstaand formulier in om kans te maken op de vrijkaarten. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.

Fluister met Mark van Hoen, Sima Kim 
Donderdag 28 jan 2016
20:30 - 22:00
Zaal 3