Friends of the Family presenteert nieuw album te Paard Friends of the Family presenteert nieuw album te Paard

Op 24 maart in de Grote Zaal

, Redactie 3voor12 Den Haag

Friends of the Family presenteert nieuw album te Paard

Op 24 maart in de Grote Zaal

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Op 24 maart presenteert de Haags- Rotterdamse formatie Friends of the Family in de Grote Zaal van het Paard van Troje het nieuwe hoofdstuk van haar muzikale reis. Volgens de Friends is het tweede album ‘Time’ het ontwikkelde geluid van een folkband die sinds hun eerste album in 2014 gegroeid is door ervaringen op zowel Nederlandse als internationale podia.

Friends of the Family in 2014

Friends of the Family in 2014

"Groeien door ontwikkelen,” is waar Friends of the Family in de studio een half jaar de tijd voor nam, met de tweede plaat als resultaat. Een resultaat waar ze trots op zijn. Met volwassen teksten wordt er met een kritische blik naar de samenleving gekeken en met hun harmonieuze samenzang wordt iedereen door hun zinvolle muzikale geweld samengebracht. 

Op 24 maart zal de band het album presenteren in de grote zaal, net als in 2014 toen de band hun eerste album uitbracht. Tijdens de avond zal niet alleen Friends of the Family optreden, ook de bands Cosmic Carnaval en The Machete Nightclub spelen tijdens de avond. 

Binnenkort verschijnt het nieuwe album van Friends of the Family op de 3voor12 Luisterpaal daarnaast doet de band een speciale pre-show op Club 3voor12 Den Haag op zaterdag 19 maart!


 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag