Het weekend van 3v12DH, week 32 Het weekend van 3v12DH, week 32

Waterpop, STECK, Drumdriedaagse, The Crave Festival en meer

, Redactie 3voor12 Den Haag

Het weekend van 3v12DH, week 32

Waterpop, STECK, Drumdriedaagse, The Crave Festival en meer

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? Deze week licht 3voor12 Den Haag elke week de meeste intense rockconcerten, mooiste optredens en de leukste feesten uit. Volkomen willekeurig maar met een neus voor goede smaak.

Donderdag 11 augustus

Deze donderdagavond kunnen alle thuisblijvers zich weer even student wanen op de verschillende dansfeestjes die onze stad rijk is. In het gouwe ouwe Paardcafé staat bijvoorbeeld DJ Prosciutto weer achter de draaitafels, en ook in de Zeta gaan bij For d’Sier even alle remmen los. Echte avonturiers kunnen zich echter ook in Delft op de barkruk planten, want DJ PJ gooit in Steck zijn ‘birthday bash.’ Uitnodiging is niet nodig!

Vrijdag 12 augustus

Wil je méér dan dansjes en resident DJ”s? Spaar je krachten dan op donderdagavond en hijs je uit je sofa op vrijdag. In Musicon wordt op vrijdagochtend bijvoorbeeld de Drumdriedaagse afgetrapt: een intens weekend vol clinics, lessen en ander drumvertier. Op het programma staan o.a. Jason Bittner, Mario Goossens en Oscar Kraal. Kortom: de echte drumliefhebber kan deze kans niet laten schieten!

’s Avonds kan men echter ook genieten van wat eclectische drum ’n bass in Steck, met DJ Leroy Joy. Andere feestjes zijn te vinden in De Karavaan, waar Jon Gaiser en Bart Skils het strand in hogere technosferen zullen brengen, en in Rootz, waar men gewoon lekker ‘ouderwetsch’ kan feesten met Feestcafé Rootz.

Zaterdag 13 augustus

Zaterdag is er weer veel te doen. Zo vindt de 39ste editie van Waterpop plaats in het Hofpark in Wateringen. Dazzled Sticks, Canshaker Pi, Bazart en anderen zullen optreden op de drie podia. Naast de muziek zijn er ook kinderactiviteiten, het straattheater en de festivalmarkt. Voor iedereen is er dus wel wat te doen of te zien!

Voor nog meer fijne muziek, kan je terecht in de Fuut. Daar treedt de groep Sambayá op. Braziliaanse muziek voortgebracht door zang, (bas)gitaar, drums, keyboard en fluitwerk. The Crave Festival beleeft komende zaterdag zijn eerste editie. Overdag zijn er drie podia in Bink36, ’s nachts zijn het er vier in PIP voor de afterparty. Dit nieuwe en frisse dancefestival heeft 18 verschillende dj’s die de hele tijd  door blijven knallen. Techno, house, acid, disco; er gaat veel goeds langskomen!

Tenslotte kan je als de zon is onder gegaan ook terecht in het Paardcafé waar Boterhard zal plaats vinden. Harde hiphop, lekkere R&B, allerlei urban muziek en ook hier, de allereerste editie. Dat wordt fijn de avond afsluiten.

Zondag 14 augustus

De Drumdriedaagse gaat nog steeds stug door vandaag maar de zondag sluiten we dan af met een optreden van saxofonist Ben Weiss-Levi. Hij heeft al vaker optredens met zijn band gehad in Den Haag en zal deze keer op het strand de mogelijkheid hebben om zijn talenten te laten zien.

Donderdag 11 augustus

 • DJ Prosciutto in het Paardcafé. Gratis entree, aanvang 23:00. Dansen.
 • DJ PJ’s birthday bash in Steck. Gratis entree, aanvang 23:00. Dansen.
 • For d’Sier in Zeta. Gratis entree, aanvang 23:00. Dansen.

Vrijdag 12 augustus

 • Leroy Joy in Steck. Gratis entree, aanvang 23:55. Drum ‘n bass.
 • John Gaiser & Bart Skils in De Karavaan. Entree €10, aanvang 20:00. Techno.
 • Feestcafé Rootz. Gratis entree, aanvang 23:55. Dansen.
 • Drumdriedaagse in Musicon. Entree (6 clinics, 15 lessen, incl. lunches en consumpties) €245, aanvang 10:00.

Zaterdag 13 augustus

 • Waterpop in het hofpark (Wateringen). Gratis entree, aanvang 12:00. Festival.
 • Sambaya in De Fuut. Gratis entree, aanvang 20:30. Braziliaanse muziek.
 • The Crave festival bij Pip. Entree €26, aanvang 12:00. Dance festival.
 • Boterhard in het Paardcafé. Gratis entree, aanvang 23:00. Hiphop & R&B.

Zondag 14 augustus

 • Drum drie daagse in Musicon, aanvang 10:00. Driedaags drumfestival (vr-zo).
 • Ben Weiss Levi in De Fuut. Gratis entree, aanvang 17:00. Jazz.

De 3voor12 Den Haag redactie doet zijn best om vanuit een zo’n breed mogelijk palet aan clubs, podia en toko’s een mooie lijst samen te stellen. Wil je dat jouw zaak, podium of koffiecorner ook op onze radar komt, stuur dan een mailtje met agenda naar info@3voor12denhaag.nl. De redactie kiest de optredens, clubavonden en shows die genoemd worden daarna zelf uit.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag