Crescent en Winter Warmte in Stork On Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending: Crescent en Winter Warmte.

Deze week in de uitzending

Na 22.00 uur komen de jonge gasten van Crescent langs in de studio. Crescent is een jonge band en bestaat uit: Bas Boudewijn (18, zang), Miro van Dijk (16, gitaar), Tim van Leeuwen (18, basgitaar) en Julius Stouthart (17, drums), vier jongens die niet uitsluitend een band, maar vooral erg goede vrienden zijn. Hoewel Crescent graag ideeën haalt uit muziek van onder andere U2, Pearl Jam, Editors en Coldplay, zoeken ze altijd naar een originele insteek om een nummer toch net iets anders te doen overkomen. 

Ook wordt er in de uitzending gebeld met Roos Meijer, zij organiseert aankomende vrijdag Winter Warmte. Een benefiet avond me bands en dj's in de PIP (o.a. Son Mieux, Dakota, EUT, Vruchtenhagel, Jaco Ono, BANG BANG).
 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM. Fragmenten van de uitzending zijn wekelijks terug te horen via Soundcloud

Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.

Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag