Mooz Valentine en Bad Ass Jazz Fest in Stork On Air Mooz Valentine en Bad Ass Jazz Fest in Stork On Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Mooz Valentine en Bad Ass Jazz Fest in Stork On Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending: Mooz Valentine en Bad Ass Jazz Fest.

Deze week in de uitzending

Vanavond is Mooz Valentine te gast in de studio van Stork on Air. Deze jonge singer-songwriter bracht onlangs een nieuwe single uit. 'Smile' is een mooi voorbeeld van de passievolle liedjes die Valentine graag schrijft. Ze is net als Replayced en New Dosis Audio één van de coryfeeën uit de Ready2Play-stal. Bij Stork on Air gaat ze een aantal nummers spelen.  

Daarnaast wordt er gebeld met 'vriend van de uitzending' Marco Bijsterbosch. Hij organiseert namens de Grote Markt het Bad Ass Jazz Fest. Een nieuwe festival in het teken van, u raadt het al, jazz. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM. Fragmenten van de uitzending zijn wekelijks terug te horen via Soundcloud

Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.

Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag