Green Disease en de Haagse Pop Week in Stork On Air Green Disease en de Haagse Pop Week in Stork On Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Green Disease en de Haagse Pop Week in Stork On Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending: Green Disease en de Haagse Pop Week.

Deze week in de uitzending

Vanavond is de snoeiharde band Green Disease te gast in de uitzending. De drie mannen brengen op 17 oktober de EP 'Feral' uit tijdens de Haagse Popmaandag. Feral is de tweede EP van de band. Tijdens de uitzending zal Green Disease uiteraard ook een aantal nummers spelen, akoestisch. 

Daarnaast wordt er gebeld met Joris van der Poel van het Haagse Pop Centrum. Volgende week is het namelijk weer tijd voor de – legendarisch – Haagse Pop Week. Met dit jaar weer een week lang muziek door de hele stad. Denk aan de Haagse Popnach, de Popmaandag, Herfstfest en de F.a.s.t.-reünie. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM. Fragmenten van de uitzending zijn wekelijks terug te horen via Soundcloud

Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.

Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag